EDITORIJAL
Spremi se za sezonu venčanja!

Sve što ti je potrebno za savršeni dan - za mladence i zvanice

Ms Mariposas

-15% popust na aksesoare za mladu!

Upoznajte naš brend Ms Mariposas koja sa mnogo ljubavi stvara posebne ukrase za kosu, koji će učiniti da se osećaš kao kraljica na dan venčanja.

IZABERI SVOJ UKRAS

VĐS WIRE DESIGN

-15% popust na dizajnerski nakit!

Izaberi ručno rađene viseće minđuše, prstenje i masivne ogrlice od kombinacije pozlaćene i posrebrene bakarne žice sa dodatkom staklenih kristalnih perlica. Popust važi od 3. do 10. jula

IZABERI MODEL

HARRA DESIGN

-15% na izabrane aksesoare za kosu!

Iskoristi popust i poruči elegantne mašne za kosu, šnale i skranči gumice za kosu. Izabrani aksesoari za kosu su na popustu od 3. do 10. jula!

KUPI SADA

Leto '24

Leto '24

Leto '24

Novi zraci tvojih omiljenih brendova

Vidi proizvode
Savršen poklon za mladence i kumu
Tražite savršen poklon za mladence? Naš asortiman uključuje jedinstvene poklone za svadbu, kao i personalizovane poklone za kumu koji će je oduševiti. Izaberite elegantan nakit za kumu ili poklon set za kuma koji će ostaviti trajan utisak. Naša kolekcija je osmišljena da svaki trenutak učini posebnim.
Ručno rađeni proizvodi od prirodnih materijala
Na našoj platformi pronaći ćete bogat asortiman ručno rađenih proizvoda od prirodnih materijala. Nudimo prelepe poklone za svaku priliku, uključujući elegantan nakit, unikatne poklon setove, dekorativne predmete za dom, prirodnu kozmetiku i modne dodatke. Podržite rad domaćih proizvođača i njihovih posebnih kreacija. Uživajte u lepoti i kvalitetu ručno rađenih proizvoda koji odišu toplinom i ljubavlju prema detaljima.
Šta znači Premijum brend?
Na našem marketplace-u, Premijum brend oznaka predstavlja najviši standard kvaliteta, pružajući kupcima sigurnost i poverenje u njihovu online kupovinu. Oznaka Premijum brenda na našem marketplace-u osigurava da proizvodi prolaze kroz manualnu proveru, garantujući vrhunski kvalitet, besprekorno pakovanje i tačnu isporuku. Ova oznaka takođe obezbeđuje kupcima fleksibilnost u zameni ili povratu proizvoda, uz mogućnost dogovora sa prodavcima.