Zapocni svoju avanturu.
Postani prodavac na Komuni!

Komuna market je mesto gde tvoj mali biznis postaje deo velike priče! Pridruži se našoj zajednici i otvori svoja vrata hiljadama posetilaca dnevno.

Postani prodavac na platformi sa milionskim pregledima i proširi svoje poslovanje.
great-value

Jednostavno i brzo

Obrada plaćanja, upravljanje porudžbinama, logistika dostave i korisnička podrška - sve na jednom mestu. Koristeći se našim moćnim alatima, štediš svoje vreme i resurse, zarađujući.
great-value

Otključaj svet pravih kupaca!

Online prodaja predstavlja izazov, ali uz prave alate i znanje, može da bude jednostavna i brza. Pridruži se Komuni i iskoristi ogroman broj potencijalnih kupaca, koji svakodnevno posećuju naš sajt, povećavajući vidljivost i prodajne mogućnosti svog brenda.
great-value

Izgradi poverenje, povećaj prodaju.

Na Komuni smo već zadobili poverenje potrošača. Kao prodavac, iskoristi naš snažan ugled i povećaj svoj prodajni potencijal. Pažljivo biramo brendove zato ti garantujemo da ćeš biti uz najbolje. Na taj način, čuvamo tvoju reputaciju i obezbeđujemo vrhunsku uslugu i odlično iskustvo za naše kupce.

Zapocni svoju avanturu vec danas

Jednostavno, bezbedno i jedinstveno.

Tvoja mesečna provizija bi bila 12% + troškovi kartičnih transakcija
great-value

Kod nas ne postoje skriveni troškovi

Pored mesečne provizije, koja se obračunava samo u slučaju da imaš realizovane prodaje tog meseca i troškova kartičnih transkacija, nećeš dobijati neprijatne pozive i poruke o bilo kakvoj vrsti dodatne naplate.
great-value

Besplatno otvaranje prodavnice

Kod nas, tvoj web shop je gotov za 1 dan i 0 dinara! Ako se odlučiš za izradu svog sajta, sigurno je da ćeš uložiti mnogo truda i vremena ukoliko planiraš samostalno da ga gradiš od nule ili ćeš platiti znatnu sumu novca ako želiš da neko drugi to uradi za tebe. Komuna ti štedi i vreme i novac. Započni svoju prodaju već danas.
great-value

Neogranicen broj proizvoda

Ako tvoj mali biznis sadrži mnoštvo proizvoda, tu smo da te podržimo. U svoj web shop možeš da uneseš koliko god proizvoda želiš, dokle god odgovaraju kriterijumima platforme.

Mi znamo šta je potrebno tvom brendu na putu ka vrhu.

Moćni alati kojima možeš da se koristiš samo na Komuni, olakšavaju tvoj posao, obezbeđuju ti efikasnost i jednostavnost prodaje.

Shop manager

Štedi tvoje vreme, a povećava profit! Mogućnost da vodiš svoj shop odakle god ti poželiš i efikasno komuniciraš sa kupcima. Izbegni dugačke razgovore putem DM-a, koji ćešće donose umor nego prodaju i pruži svojim kupcima sve informacije na jednom mestu.

Usluge digitalnog oglašavanja - neka za tebe znaju svi!

Efikasno korišćenje digitalnog oglašavanja može dramatično povećati vidljivost tvog brenda, šireći tvoju prisutnost na društvenim mrežama i pretraživačima.

Internacionalni plasman i kartično plaćanje

Sa nama potpuno bezbedno možeš da šalješ svoje proizvode po celom svetu! Na platformi omogućavamo tvojim kupcima i jednostavno plaćanje putem kartica.

AI marketinški alati

Posetioci koji postaju kupci zahvaljujući pravim alatima! Naše najsavremenije AI marketing funkcionalnosti rade promociju za tebe. Što više posetilaca privučeš, to će naš algoritam bolje raditi na povećanju vidljivosti tvojih proizvoda, jačanju brenda kroz gamifikovana iskustva, smanjenju stope napuštanja korpe i obezbeđivanju više ponovljenih kupovina.

Uz tebe smo, na putu ka vrhu

Slobodno nam se javi

Naš Account tim je uvek tu za naše prodavce da im pruži svaki vid pomoći oko korišćenja platforme. Kontaktiraj nas putem mejla ili zakaži telefonski poziv.

Saveti za uspeh

Sve informacije o jednostavnoj upotrebi platforme, kao i unapređenju svog biznisa, dobijaćeš putem newslettera. Ne zaboravi da redovno proveravaš svoj email i podižeš svoje znanje na novi nivo.

Zajednica

Izgraditi zajednicu malih biznisa je velika stvar! Tokom cele godine imaš mogućnost da učestvuješ na našem festivalu, kao i u zatvorenim aktivnostima, poput meet up-ova koji služe za unapređenje biznisa i edukaciju.

Podrška i edukacija

Na platformi Komune stičeš ekskluzivno pravo edukacije o unapređenju biznisa. Tu smo za tebe svaki put kada ti je potrebna pomoć oko korišćenja naših usluga.

Saznaj zašto mali proizvođači biraju da otvore web shop na Komuni

Image 1

"Odmah se javila ideja o izradi sajta i prodaje preko njega. Iako nikada nije bilo jednostavnije napraviti online trgovinu, izazov je bio privući posetioce i pretvoriti ih u kupce. Uz sjajne ljude, jednostavna uputstva, dobre fotografije i opis proizvoda, korak po korak se jastučićev web shop popunjavao. Shvatila sam da je mnogo lakše komunicirati preko shop-a nego preko DM-a na samom IG profilu. Deo smo i najboljih bazara na ovim prostorima, koje Komuna organizuje. Hvala divnoj ekipi Komuna marketa i hvala svima koji ste poručili jastučiće!"

IVANA

Skroz relax jastucic

"Od prvog mail-a koji je poslat Komuna timu, sve je išlo glatko. Otvaranje naloga je jednostavno, samo pratite uputstva iz priručnika koji vas vodi korak po korak. Čak i ako ste laik ovo je tako detaljno napisano da će svima biti peace of cake! Porudžbine potvrđujete i kompletirate u par klikova. Sve je pojednostavljeno i sjajno osmišljeno. Još jedna od prednosti je povezivanje sa ostalim brendovima i divnim ljudima koji stoje iza njih, a koji su članovi ove zajednice. Ukoliko još uvek niste deo Komune, šta čekate?! Upadajte!"

OLJA I JOVANA

Oleum tim

Image 2
Image 1

Brend Fabriccessores je član Komuna market platforme već preko godinu i po dana i imamo odličnu saradnju. Tu su uvek da daju neki koristan savet a i kada nešto zaškripi. Međusobno poštovanje i razumevanje sa zajedničkim ciljem da klijenti budu zadovoljni i da se osećaju posebno, su ključ uspeha.

MILENA

Fabriccessories

"Zahvaljujući Komuna timu nekoliko mojih unikatnih svilenih marama i ešarpi je doputovalo u čak nekoliko gradova Srbije u roku od samo nedelju dana. Zaista sjajno! Saradnja sa Komuna timom je tekla glatko, jednostavno i pozitivno. Topla preporuka svima koji žele da pospeše prodaju i promovišu svoj brend na najbolji mogući način."

LANA

LanaS.SoulfulJewelry

Image 2

Frequently Asked Questions

Here are some common questions about selling on Komuna.

Zašto bih otvorio shop na Komuni kada već imam svoj sajt / planiram da ga otvorim?

Zato što ti partnertsvo sa Komunom donosi besplatan marketing i osigurava relevantan prodajni kanal za plasman tvojih proizvoda u Srbiji i inostranstvu kroz koji možeš ostvariti dodatnih 40% porudžbina mesečno! Glavni razlog za to je ogroman saobraćaj koji naša platforma ostvaruje zahvaljujući odlično odrađenoj optimizaciji (SEO), najvećoj ponudi jedinstvenih proizvoda i strateškim targetiranjem ciljne grupe kupaca kroz plaćene reklame.

Preferiram prodaju preko društvenih mreža zbog komunikacije sa kupcima.

Imaš mogućnost da putem chat-a komuniciraš sa svojim kupcima, pre i posle kupovine. Ne zaboravi da oko 60% celokupne internet kupovine se ostvaruje putem pretraživača. To znači da ako prodaješ samo preko društvenih mreža, propuštaš veeeliki broj kupaca.

Koje kriterijume moram ispuniti da bih otvorio svoj shop?

Pažljivo biramo brendove i zato ti garantujemo da ćeš biti uz najbolje. Na taj način, čuvamo tvoju reputaciju i obezbeđujemo vrhunsku uslugu i odlično iskustvo za naše kupce. Kako bi naša platforma zadržala svoju autentičnost i predstavila ponudu kupcima na što bolji način, postoji nekoliko kriterijuma koji svaki prodavac mora da ispunjava:

-Tvoji proizvodi moraju biti autentični. Šta to znači? Proizvodi moraju biti napravljeni od strane tebe ili tvog tima u Srbiji. Ukoliko su tvoji proizvodi kompletno poručeni sa različitih online veleprodaja poput Aliexpressa, Alibabe i sličnih, neće biti prihvaćeni.
- Kao društveno odgovorna kompanija najviše težimo ka brendovima koji imaju slične ciljeve. Ukoliko su tvoji proizvodi izrađeni od prirodnih ili recikliranih materijala, kod nas ćeš uvek imati prednost. Želimo da izgradimo zajednicu koja je svesna današnjih ekoloških okolnosti i daje svoj doprinos da se to promeni.
-Naši prodavci moraju da se uklapaju u estetiku i profesionalost koju kupci očekuju. Neka tvoji proizvodi pokažu da u tvom poslu postoji ozbiljnost, kvalitet i kreativnost.
-Ulaganje u svoj brend nam je izuzetno bitno. Potrebno je da imaš jasno osmišljen brending koji uključuje fotografiju, logo, ambalažu, opise i komunikaciju. Jednostavne fotografije koje jasno opisuju tvoj proizvod, kao i sam brend su neophodne kako bi se tvoj biznis pronašao na našoj platformi.
-Bitno nam je da želiš da podigneš svoj trenutni biznis na viši nivo ili pak da tvoj hobi postane tvoj biznis. Od tebe tražimo etiku, razumevanje tržišta i svoje ciljne grupe, želju za učenjem i napretkom.
-Precizno definisan asortiman proizvoda. Neophodno je da tvoji proizvodi prate potražnju tvoje ciljne grupe.

Ko održava moj shop?

Ti si vlasnik svog shop-a. Moćni alati kojima možeš da se koristiš samo na Komuni, olakšavaju tvoj posao, obezbeđuju ti efikasnost i jednostavnost prodaje. Odobravanjem zahteva, dobijaš pristup Shop menadžeru, odnosno opcijama koje ti omogućavaju potpuno samostalno upravljanje tvojim web shop-om na Komuni. Obrada plaćanja, upravljanje porudžbinama, logistika dostave i korisnička podrška - sve na jednom mestu.

Moji proizvodi se prave svi po porudžbini / nemam sve na stanju.

Ne brini, na našoj platformi možeš kreirati posebne oglase za proizvode koji se rade po porudžbini, što znači da ne moraš imati sve na stanju.

Koliko brzo mi stiže uplata kada kupac poruči proizvod?

Svaki prodavac preko web shop-a dobija integrisano online plaćanje, što znači da uplate ležu direktno tebi na račun. Omogućili smo brzo, sigurno i jednostavno plaćanje za sve. Ukoliko izabereš plaćanje pouzećem, kada pošalješ paket, isplata se vrši prema standardnoj praksi odabrane kurirske službe.

Zašto je plaćeno oglašavanje sastavni deo online prodaje?

Danas je internet prepun konkurencije, te je teško istaknuti se bez aktivnog oglašavanja. Takođe, trendovi se brzo menjaju, zahtevaju stručnost u praćenju i prilagođavanju reklamne strategije. Mi smo tu da taj najteži deo posla preuzmemo na sebe. Naši marketing stručnjaci već 3 godine komuniciraju sa ljubiteljima domaćih brendova i znaju kako da naprave reklamu koja prodaje. Mi imamo ono što drugi nemaju: kreativu, podatke o tvojim kupcima i pristupačne cene oglašavanja. Mi poznajemo tržište za kojim tragaš sve vreme, zato ulistaj proizvode i prijavi se da kreiramo kampanju za tvoj brend.

Zašto bih se fokusirao na prodaju preko Komune?

Naša e-commerce platforma ima integrisane AI marketinške alate koje vašim kupcima obezbeđuju neuporedivo bolje shopping iskustvo, pretvarajući tako posetioce u kupce. Pozivamo te da kao prodavac na Komuni, iskoristiš naš snažan ugled, infrastrukturu, informacije o ponašanju kupaca i mogućnost diversifikacije prodajnih kanala.

Više bih voleo da imam svoj sajt nego web shop?

I na to smo mislili. Imaš mogućnost da kreiraš svoj brendirani web shop sa domenom u svega nekoliko klikova bez dodatnog angažovanja programera, copywritera, dizajnera i troškova održavanja! Od nas besplatno dobijaš sve funkcionalnosti koje ima platforma (AI marketing alate) i saobraćaj koji dolazi direktno sa naše platforme.

Da li mogu da učestvujem i na Komuna marketu u okviru Weekend Bazzar Festa?

Naravno, još bolje, kao prodavac na Komuni imaš mogućnost “Early bird” prijave za prodaju na Komuna marketu u okviru Weekend Bazzar Fest-a.

Zapocni svoju avanturu vec danas