Milioni kupaca jedva čekaju da vide šta imate u prodavnici

Pridružite se kreativnom tržištu gde milioni kupaca troše milijarde svaki godine kupujući direktno od kreativnih preduzetnika poput vas.

great-value

Jednostavno i brzo

Obrada plaćanja, upravljanje porudžbinama, logistika dostave i korisnička podrška - sve na jednom mestu. Koristeći se našim moćnim alatima, štediš svoje vreme i resurse, zarađujući.
great-value

Otključaj svet pravih kupaca!

Online prodaja predstavlja izazov, ali uz prave alate i znanje, može da bude jednostavna i brza. Pridruži se Komuni i iskoristi ogroman broj potencijalnih kupaca, koji svakodnevno posećuju naš sajt, povećavajući vidljivost i prodajne mogućnosti svog brenda.
great-value

Otključaj svet pravih kupaca!

Na Komuni smo već zadobili poverenje potrošača. Kao prodavac, iskoristi naš snažan ugled i povećaj svoj prodajni potencijal. Pažljivo biramo brendove zato ti garantujemo da ćeš biti uz najbolje. Na taj način, čuvamo tvoju reputaciju i obezbeđujemo vrhunsku uslugu i odlično iskustvo za naše kupce.

Zapocni svoju avanturu vec danas

Jednostavno, transparentno, sigurno

12% provizija + troškovi kartičnih transakcija
great-value

Bez dodatnih mesečnih troskova

Pored mesečne provizije, koja se obračunava samo u slučaju da imaš realizovane prodaje tog meseca i troškova kartičnih transkacija, nećeš dobijati neprijatne pozive i poruke o bilo kakvoj vrsti dodatne naplate.
great-value

Besplatno otvaranje prodavnice

Kod nas, tvoj web shop je gotov za 1 dan i 0 dinara! Ako se odlučiš za izradu svog sajta, sigurno je da ćeš uložiti mnogo truda i vremena ukoliko planiraš samostalno da ga gradiš od nule ili ćeš platiti znatnu sumu novca ako želiš da neko drugi to uradi za tebe. Komuna ti štedi i vreme i novac. Započni svoju prodaju već danas.
great-value

Neograničen broj proizvoda

Ako tvoj mali biznis sadrži mnoštvo proizvoda, tu smo da te podržimo. U svoj web shop možeš da uneseš koliko god proizvoda želiš, dokle god odgovaraju kriterijumima platforme.

Uz tebe smo, na putu ka vrhu

Slobodno nam se javi

Naš Account tim je uvek tu za naše prodavce da im pruži svaki vid pomoći oko korišćenja platforme. Kontaktiraj nas putem mejla ili zakaži telefonski poziv.

Saveti za uspeh

Sve informacije o jednostavnoj upotrebi platforme, kao i unapređenju svog biznisa, dobijaćeš putem newslettera. Ne zaboravi da redovno proveravaš svoj email i podižeš svoje znanje na novi nivo.

Zajednica

Izgraditi zajednicu malih biznisa je velika stvar! Tokom cele godine imaš mogućnost da učestvuješ na našem festivalu, kao i u zatvorenim aktivnostima, poput meet up-ova koji služe za unapređenje biznisa i edukaciju.

Podrška i edukacija

Podrška i edukacija

Saznaj zašto mali proizvođači biraju da otvore web shop na Komuni

Image 1

"Odmah se javila ideja o izradi sajta i prodaje preko njega. Iako nikada nije bilo jednostavnije napraviti online trgovinu, izazov je bio privući posetioce i pretvoriti ih u kupce. Uz sjajne ljude, jednostavna uputstva, dobre fotografije i opis proizvoda, korak po korak se jastučićev web shop popunjavao. Shvatila sam da je mnogo lakše komunicirati preko shop-a nego preko DM-a na samom IG profilu. Deo smo i najboljih bazara na ovim prostorima, koje Komuna organizuje. Hvala divnoj ekipi Komuna marketa i hvala svima koji ste poručili jastučiće!"

IVANA

Skroz relax jastucic

"Od prvog mail-a koji je poslat Komuna timu, sve je išlo glatko. Otvaranje naloga je jednostavno, samo pratite uputstva iz priručnika koji vas vodi korak po korak. Čak i ako ste laik ovo je tako detaljno napisano da će svima biti peace of cake! Porudžbine potvrđujete i kompletirate u par klikova. Sve je pojednostavljeno i sjajno osmišljeno. Još jedna od prednosti je povezivanje sa ostalim brendovima i divnim ljudima koji stoje iza njih, a koji su članovi ove zajednice. Ukoliko još uvek niste deo Komune, šta čekate?! Upadajte!"

OLJA I JOVANA

Oleum tim

Image 2
Image 1

Brend Fabriccessores je član Komuna market platforme već preko godinu i po dana i imamo odličnu saradnju. Tu su uvek da daju neki koristan savet a i kada nešto zaškripi. Međusobno poštovanje i razumevanje sa zajedničkim ciljem da klijenti budu zadovoljni i da se osećaju posebno, su ključ uspeha.

MILENA

Fabriccessories

"Zahvaljujući Komuna timu nekoliko mojih unikatnih svilenih marama i ešarpi je doputovalo u čak nekoliko gradova Srbije u roku od samo nedelju dana. Zaista sjajno! Saradnja sa Komuna timom je tekla glatko, jednostavno i pozitivno. Topla preporuka svima koji žele da pospeše prodaju i promovišu svoj brend na najbolji mogući način."

LANA

LanaS.SoulfulJewelry

Image 2

Zapocni svoju avanturu vec danas