Modello nakit
Modello nakit
Beograd, RS
Porudžbine
41
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Ja sam Tijana, a Modello nakit je moj mali brend. Modello nakit je dizajniran tako da osvoji i ucini autfit lepsim - elegantnijim, svedenijim ili prosto upecatljivijim svakodnevno. Moje kolekcije su raznolike i zanimljive zahvaljujuci mojoj zainteresovanosti i ljubavi prema nakitu. Inspiraciju vidim u poludragom kamenju, biserima... Samim tim, od tog materijala i stvaram moje kreacije. Modello je jedan fleksibilan brend u pogledu starosti, stila i pola, pa sve generacije mogu pronaci nesto za sebe. Nakit je specifican po tome sto ga pravim iskljucivo u malim serijama, i sa malim izmenama pa cete retko videti osobu koja nosi isti komad nakita.
Politika poslovanja
    Dozivite sarm rucno radjenog nakita koji prica pricu, istrazite i otkrijte vas savrsen komad. Modello kolekcija obuhvata siri spektar stilova i materijala.
Povraćaj i zamena
    Ako zelite da vratite ili zamenite svoj artikal, mozete to zatraziti u roku od 2 kalendarska dana od prijema artikla. Proizvod se mora vratiti u originalnom pakovanju, bez tragova koriscenja. Troskove dostave snosi kupac.