MIRKA with love
MIRKA with love
Kruševac, RS
Porudžbine
0
Član od
2024
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    MIRKA je nastala iz želje majke i ćerke da neguju srpsku kulturnu baštinu svojih predaka. U niti MIRKA proizvoda utkana je sva ljubav i nada stotinu žena koje su, vekovima iza nas, heklale i plele za svoje najmilije. Naši heklani komadi namenjeni su svim ženama koje svoj modni stil grade unikatnim, održivim i etnički izrađenim odevnim predmetima. Od 2017. vredne ruke naše pletilje heklaju komade koje karakterišu žive boje, naglašene teksture i avangardni stil.
Politika poslovanja
    Ručno izrađujemo unikatne proizvode, od prirodnih materijala i u malim količinama, podržavajući kulturu održivosti u svetu mode.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni Vašom kupovinom, kontaktirajte nas u kratkom vremenskom roku kako bismo pokušali da rešimo problem. Molimo Vas da proverite proizvod odmah nakon preuzimanja. Ukoliko je proizvod neispravan, oštećen ili pogrešno poslat, u najkraćem roku nas kontaktirajte kako bismo procenili stanje i rešili problem. Mi ćemo Vam bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovoriti na izjavljenu reklamaciju. Odgovor na reklamaciju mora da sadrži odluku da li prihvatamo reklamaciju, izjašnjenje o Vašem zahtevu i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije. Rok ne može da bude duži od 15 dana. Možete se predomisliti i vratiti poručeni proizvod, u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda. Imajte u vidu da troškovi dostave neće biti nadoknađeni. Da biste ostvarili pravo na povrat, proizvod mora biti u istom stanju kao kada je preuzet, da nije nošen i korišćen, da je u originalnom pakovanju sa etiketom. Potreban Vam je račun kao dokaz o kupovini. Za povraćaj, možete nas kontaktirati putem email adrese mirkawithlove@gmail.com. Ukoliko Vaš povraćaj bude odobren, mi ćemo Vam poslati instrukcije kako i na koju adresu da pošaljete paket. Proizvodi koji se pošalju bez prethodnog zahteva za povraćaj, neće biti prihvaćeni. Za sva pitanja u vezi vraćanja, možete nas kontaktirati putem mirkawithlove@gmail.com.