EDITORIJAL
Poruči & preuzmi na marketu

Proizvode istaknutih izlagača možeš preuzeti besplatno 6-7. jul na Sava promenadi!

Pažnja

Poruči na Komuni! Zalihe na marketu su ograničene.

Da se ne bi vratio sa marketa praznih ruku, poruči svoje željene proizvode onlajn, direktno na Komuni + ostvari 20% popusta na sve Premijum proizvode uz plaćanje Visa karticom. Ponuda važi samo za proizvode istaknutih brendova na ovoj stranici.

Poruči Odmah

-20% na kupovinu kod domaćina Komuna kutka

Otkrij domaći brend Wall Notion

Wall Notion umetnički printovi uklanjaju zid koji uporno gradiš oko svojih predrasuda, lažnih uverenja i toksičnih navika. Izaberi svoj poster, plati Visa karticom i ostvarićeš 20% popust!

PORUČI PROIZVODE

Saznaj više o Komuni

Da li znaš da postoji srpski Etsy?

Online prodaja

28. мај 2024.

Da li znaš da postoji srpski Etsy?

Pročitajte sada
eCommerce destinacija za ručno rađene proizvode
Naš sajt je vaša destinacija za posebne ručno rađene proizvode malih domaćih brendova koji su posebni i nedostupni drugde. S ponosom predstavljamo širok asortiman proizvoda, uključujući prirodnu kozmetiku, visokokvalitetnu odeću, ručno rađeno posuđe, mirisne sveće i domaću hranu. Uronite u svet posebnosti i kvaliteta, podržavajući domaće proizvođače i uživajući u proizvodima koji su pažljivo stvoreni sa strašću i ljubavlju.
Isprobajte ručno rađene proizvode uživo
Na Komuna marketu, imate priliku da sve ručno rađene proizvode isprobate uživo i upoznate se sa njihovim talentovanim proizvođačima. Dođite i otkrijte bogat asortiman, uključujući prirodnu kozmetiku, visokokvalitetnu odeću, ručno rađeno posuđe, mirisne sveće i domaću hranu. Upoznajte proizvođačee koji stoje iza ovih posebnih komada, saznajte više o procesu proizvodnje, i uživajte u festivalskom iskustvu koje Komuna market pruža.
Gde za vikend?
Komuna Market je idealno mesto za porodicu i prijatelje koji žele da provedu kvalitetan vikend uživajući u ručno rađenim proizvodima, lokalnoj hrani i živoj muzici. Uz bogat sadržaj za decu, uključujući kreativne radionice i igre, Komuna Market nudi jedinstveno iskustvo za sve uzraste. Posetite nas ovog vikenda i otkrijte savršen spoj zabave, opuštanja i kupovine na jednom mestu.