Card image
Vukov heklane igračke
RS

basic

Porudzbine
32
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Vukov heklane igračke su porodična firma u kojoj glavnu ulogu ima jedna mama koja je želela da svom i svoj ostaloj deci napravi prelepe i zanimljive igračke koje su bezbedne za njih i kvalitetne. Igračke su testirane u Zavod za javno zdravlje Vojvodine
Politika poslovanja
    Sve igračke su napravljene od pamuka, osim grive lava koja je 55% pamuk i 45% akril. Svi delovi se rade ručno kako bi igračke bile bezbedne i kvalitetno napravljene.
Povracaj i zamena
    Mogu li da vratim kupljeni artikal? Da, naravno. Sve neoštećene artikle možete vratiti  u roku od 14 dana od momenta slanja.Troškove povratne poštarine snosi kupac. Artikli se moraju vratiti zapakovani u originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Mogu li da zamenim kupljeni artikal? Da, naravno. Sve neoštećene artikle možete zameniti u roku od 14 dana od momenta slanja. Troškove povratne poštarine snosi kupac. Artikli se moraju vratiti zapakovani u originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Novi artikl će biti poslat u zavisnosti od dostupnosti. Mogu li da vratim artikal koji sam dobila na poklon? Nažalost ne. Samo kupac može da traži povraćaj novca. Mogu li da zamenim artikal koji  sam dobila na poklon? Da, naravno. Sve neoštećene artikle možete zameniti u roku od 14 dana od momenta slanja. Troškove povratne poštarine snosite Vi. Artikli se moraju vratiti zapakovani u originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Novi artikl će biti poslat u zavisnosti od dostupnosti. Radite li igračke po porudžbini? Da, radim igračke po porudžbini ali isključivo u okviru postojeće ponude. Ukoliko je prodato nešto što ste propustili da kupite moguće je da se ponovi isti, ukoliko je dostupan materijal u toj boji, u suprotnom je moguće izabrati drugu boju. Kontaktirajte me radi detaljnijih informacija i dogovora.