Simply Ollie
Simply Ollie
Beograd, RS
Porudžbine
16
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Minimalizam koji donosi rezultate - tako opisujemo Simply Ollie. Neodoljivi spolja i pregledni iznutra, naši planeri su idealni za sve one koji žele da unesu “malo reda u svoj univerzum”. Dizajnirani su tako da budu prilagodljivi svima i jednostavni za upotrebu, a ime su dobili po svom zaštitnom licu - malom mešancu Oliju. Ja sam Ivana Radovanović, grafička dizajnerka i ponosna nova mama. Od malena gajim ogromnu ljubav prema handmade proizvodima, planerima i ilustracijama. Raduje me što danas delim tu strast sa vama kroz Simply Ollie, mali univerzum gde se organizacija susreće sa kreativnošću.
Politika poslovanja
    Posvećeni smo pružanju besprekornog i prijatnog iskustva kupovine za sve naše drage kupce. Verujemo u transparentnost i trudimo se da osiguramo vaše zadovoljstvo. Poručivanje i plaćanje: Da biste obavili kupovinu, pregledajte naše proizvode, dodajte odabrane artikle u korpu i nastavite sa plaćanjem. Dostava i dostava: Trudimo se da porudžbine obradimo brzo. Možete očekivati da će vaši proizvodi biti isporučeni u naredna 2-4 radma dana nakon primljene porudžbine. Svoju porudžbinu takođe možete preuzeti lično u našoj radnji. Povraćaj i razmena: Ako niste u potpunosti zadovoljni kupovinom, postoji neko oštećenje ili neka druga greška sa naše strane, naša politika vraćanja i razmene bez problema vam omogućava da vratite artikle u roku od tri dana od prijema. Za više informacija pogledajte našu detaljnu politiku vraćanja. Privatnost i bezbednost: Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka. Korisnička podrška: Naš namenski tim za korisničku podršku je tu da vam pomogne sa bilo kakvim upitima ili nedoumicama. Slobodno nas kontaktirajte putem mail-a contact@simplyollie.com. Kvalitet i autentičnost: Svi proizvodi koje nudi Simply Ollie su pažljivo izrađeni u upakovani sa puno ljubavi. Ponosimo se isporukom proizvoda koji ispunjavaju naše najviše standarde, a vama stavljaju osmeh na lice. Povratne informacije i recenzije: Vaše povratne informacije su nam od suštinskog značaja. Podstičemo vas da ostavite recenzije i podelite svoja iskustva sa našim proizvodima kako biste nam pomogli da se stalno poboljšavamo.
Povraćaj i zamena
    Prihvatamo zamenu proizvoda kada postoji neka greška sa naše strane ili oštećenje u toku transporta. Ukoliko je ovo slučaj sa Vašom porudžbinom, moraćete da nas kontaktirate u roku od tri dana od dana prijema. Ne možemo da obrađujemo povraćaj ukoliko je proizvod upotrebljen. Ukoliko želite da promenite ili da otkažete porudžbinu, molimo Vas da nas kontaktirate u narednih 24h. Nismo u mogućnosti da kombinujemo porudžbine ili da kontaktiramo kurirsku službu kako bismo ispravili adresu za isporuku nakon što je porudžbina poslata. Hvala! :)