Sanjar
Sanjar
Zemun, RS
Porudžbine
187
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
1
O nama
    Ćao, ja sam Sanja i stojim iza brenda Sanjar koji je osnovan tokom 2020. godine, nakon što je nastala ilustracija Vlade Divljana. Taj crtež je naišao na predivne komentare, a ljudi koji su želeli da kupe majice i printove su podstakli moj entuzijazam i ohrabrili me da krenem u ovu avanturu. Skoro sve ličnosti koje sam do sada nacrtala sam isključivo birala naspram toga da li mi bude neku lepu emociju ili sećanje. S obzirom da su karijere većine njih starije od mene, jasno je da me mnogi podsećaju na detinjstvo i na porodicu. Inspiraciju pronalazim i u prirodi, bojama i oblicima, te se trudim da moji crteži budu dinamični i živi. Dobrodošli u moj svet, tu sam za sva vaša pitanja.
Politika poslovanja
    Sanjar proizvodi se šiju i štampaju u Srbiji, u saradnji sa malim lokalnim biznisima iz Kragujevca, Beograda i Novog Sada.
Povraćaj i zamena
    Povrat ili zamena proizvoda su mogući u roku od pet radnih dana od dana preuzimanja pošiljke. Troškove povrata i eventualnog ponovnog slanja snosi kupac. Kako biste izbegli ove dodatne troškove molim vas da pažljivo pročitate opise proizvoda koje poručujete.