(0 Recenzija)

Mumija - Habanero mango premium ljiti sos

Staklena boca zapremine 100 ml. Postoji mogućnost slanja proizvoda u poklon pakovaju sa slike uz doplatu u iznosu od 400RSD.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Sos koji zahvaljujući svežoj voćnoj aromi habanera i citrusnoj noti lemon drop papričice nadopunjuje jela sa piletinom i ćuretinom. Odlično se slaže sa jelima od ribe i morskih plodova a u vegetarijanskoj kuhinji je neizbežan kao dodatak grilovanom povrću i picama.Tehnološkim procesom i recepturom postigli smo da prilikom konzumacije sosa osetite udar ljutine koji traje 30-tak sekundi ali vam ne remeti ukus hrane što je od samog početka bio naš cilj. Iako je obeležen kao najblaži sos u našoj ponudi nemojte da vas to zavara ( 50.000SHU ) Granica primene ovog sosa u kulinarstvu je samo vaša mašta. Postoji mogućnost poručivanja sosa u ekskluzivnom poklon pakovanju sa slike uz doplatu od 400RSD  po bočici.Sve sirovine koje ulaze u sastav naših soseva su premium kvaliteta. U pripremi sosa se ne koriste konzervansi, aditivi, zgušnjivači, šećer. Dizajn je rađen od nule motivisan kultnim filmovima obraćajući se onima koji vole nove, smelestvari i hranu vrhunskog kvaliteta..
Uslovi dostave
Dostava se vrši putem kuriske službe Postexpres prema njihovom trenutno važećem cenovniku u momentu poručivanja. Troškove dostave snosi kupac. Za sve porudžbine u iznosu od 2000RSD i više sledi poklon od strane Zlobexa.
Povraćaj i zamena
Povraćaj i zamena proizvoda su mogući u opravdanim slučajevima uz prethodnu konsultaciju sa prodavcem.
Podeli
ZLOBEX PREMIUM LJUTI SOS
ZLOBEX PREMIUM LJUTI SOS
Beograd, RS
Porudžbine
14
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo registrovana proizvodnja sa velikim iskustvom koje smo stekli u prethodnih 12 godina uzgoja velikog broja vrsta ljutih papričica poreklom iz Meksika, Indije i Kariba. Papričice koje proizvodimo u saradnji sa našim partnerima su 100% prirodne i u njihovom uzgoju se ne koriste veštačka đubriva niti pesticidi za šta imamo potvrdu ispitivanja od strane ovlašćenih laboratorija. Godinama unazad smo usavršavali recepturu koja je omogućila da kroz naša tri sosa osetite sve karakteristike papričica koje smo pretočili u bočice ( ukus, miris, ljutinu). Sa razlogom kažemo pretočili jer je udeo papričica u našim sosevima minimalno 50% i po tome smo jedinstveni na tržištu. Sve sirovine koje se koriste u pripremi soseva su vrhunskog kvaliteta i nastojimo da ih nabavljamo od poljoprivrednih i pčelarskih gazdinstava iz Republike Srbije koji se vode istim principom “samo 100% prirodno”. Napominjemo da su  naši proizvodi testirani u akreditovanim laboratorijama sa svim potrebnim analizama i dozvolama.
Politika poslovanja
    Povraćaj i zamena proizvoda su mogući u opravdanim slučajevima uz prethodnu konsultaciju sa prodavcem.
Povraćaj i zamena
    Povraćaj i zamena proizvoda su mogući u opravdanim slučajevima uz prethodnu konsultaciju sa prodavcem.