Gufo wear modni studio
Gufo wear modni studio
Čačak, RS
Porudžbine
3
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Modni studio Gufo wear zahvaljujući jedinstvenom stilu svojih kreacija, polako ali sigurno pronalazi svoje mesto u svetu mode. Spajajući originalnost sa svakodnevicom, impulsivnu maštu sa motivima realnog, neobične kreacije ovog modnog brenda postaju vrlo prepoznatljive. Bilo da su u pitanju odevni predmeti, njihovi prateći modni detalji – ešarpe, šalovi, kravate, šeširi, cipele, nakit i slično, jednostavno, svaka stvar je osmišljena i dizajnirana tako da posmatrača ne ostavi ravnodušnim. Fantazmagorične vizije Gufo modela nedvosmisleno nam ukazuju da je čovek, pored onih osnovnih sedam umetničkih grana, svoj unutrašnji svet uspeo da materijalizuje i preko svog ličnog modnog stila. Tako je ono što nosimo u istinskoj vezi sa onim što stvarno, iznutra posedujemo.
Politika poslovanja
    Ovim opštim uslovima korišćenja usluga Internet prodaje ženske garderobe i aksesoara propisana su osnovna pravila čijim će poštovanjem od strane GUFO WEAR, sa sedištem u Bul. Oslobodilaca 45 Čačak, Matični broj 64723189 , PIB 110200476 , web adresa www.gufowear.com, kontakt e-mail gufowear@gmail.com (u daljem tekstu: Prodavac) i krajnjeg korisnika (u daljem tekstu: Kupac) biti obezbeđeno uspešno okončanje prodajnih transakcija putem On-line prodaja internet prodavnice. Za dodatne informacije u vezi sa narudžbinom, kao i u slučaju reklamacije ili otkaza narudžbine korisnici/kupci se mogu obratiti Korisničkom servisu slanjem mail-a na gufowear@gmail.com ili pozivom na broj +381 648383989 (ponedeljak-petak, 9-16h). Ovde propisani opšti uslovi poslovanja prodavca, služe da kupac na jasan i nedvosmislen način bude upoznat sa uslovima pod kojima može doći do zaključenja ugovora o kupoprodaji, načinom zaključenja takvog ugovora, svim pravima i obavezama kupca prilikom kupovine robe, kao i obaveštenjima koje prodavac dužan da uputi kupcima pre zaključenja ugovora. Nepoštovanje ovde definisanih pravila može prouzrokovati neizvršenje platne transakcije ili neuspelu narudžbinu. Pravilnikom su precizirane i posledice koje u slučaju neizvršenja transakcije ili neuspele narudžbine snose Prodavac i Kupac. Prodavac zadržava pravo promene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih usluga i/ili važeće zakonske regulative. Ovde propisani opšti uslovi poslovanja prodavca, sastavni su deo ugovora o kupoprodaji koji će biti zaključen između prodavca i kupca. Kupac je u obavezi da pre svake kupovine upozna sa obaveštenjima koje je prodavac istakao na svoj sajtu, proveri sve informacije vezane za uslove poslovanja, kao i da u svemu poštuje postupak za zaključenje ugovora o kupoprodaji. Sve porudžbine putem internet prodaje obavezujuće su i za Kupca i Prodavca istovremeno.
Povraćaj i zamena
    Svaki proizvod je ručni rad unikatne izrade pa se ne može isti ponoviti. Postoji mogućnost zamene isključivo za sličan proizvod.