(0 Recenzija)

Haljina leptir

Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
1
Dostupnost: Na stanju
Više detalja o proizvodu
Haljina leptir je lepršava lagana. Izrađena od muslina i laganog tankog kadija. Idealna za sve one koji žele da sakriju neki višak. Pojas kojim sami nagalsite struk. Obučeš i kao da nemaš ništa na sebi.
Uslovi dostave
Poručeni proizvodi se šalju brzom poštom u roku od zaviznosti izrade komada. Plaćanje može biti pouzeće ili uplatom na račun.
Povraćaj i zamena
Svaki proizvod je ručni rad unikatne izrade pa se ne može isti ponoviti. Postoji mogućnost zamene isključivo za sličan proizvod.
Podeli
Gufo wear modni studio
Gufo wear modni studio
Čačak, RS
Porudžbine
3
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Modni studio Gufo wear zahvaljujući jedinstvenom stilu svojih kreacija, polako ali sigurno pronalazi svoje mesto u svetu mode. Spajajući originalnost sa svakodnevicom, impulsivnu maštu sa motivima realnog, neobične kreacije ovog modnog brenda postaju vrlo prepoznatljive. Bilo da su u pitanju odevni predmeti, njihovi prateći modni detalji – ešarpe, šalovi, kravate, šeširi, cipele, nakit i slično, jednostavno, svaka stvar je osmišljena i dizajnirana tako da posmatrača ne ostavi ravnodušnim. Fantazmagorične vizije Gufo modela nedvosmisleno nam ukazuju da je čovek, pored onih osnovnih sedam umetničkih grana, svoj unutrašnji svet uspeo da materijalizuje i preko svog ličnog modnog stila. Tako je ono što nosimo u istinskoj vezi sa onim što stvarno, iznutra posedujemo.
Politika poslovanja
    Ovim opštim uslovima korišćenja usluga Internet prodaje ženske garderobe i aksesoara propisana su osnovna pravila čijim će poštovanjem od strane GUFO WEAR, sa sedištem u Bul. Oslobodilaca 45 Čačak, Matični broj 64723189 , PIB 110200476 , web adresa www.gufowear.com, kontakt e-mail gufowear@gmail.com (u daljem tekstu: Prodavac) i krajnjeg korisnika (u daljem tekstu: Kupac) biti obezbeđeno uspešno okončanje prodajnih transakcija putem On-line prodaja internet prodavnice. Za dodatne informacije u vezi sa narudžbinom, kao i u slučaju reklamacije ili otkaza narudžbine korisnici/kupci se mogu obratiti Korisničkom servisu slanjem mail-a na gufowear@gmail.com ili pozivom na broj +381 648383989 (ponedeljak-petak, 9-16h). Ovde propisani opšti uslovi poslovanja prodavca, služe da kupac na jasan i nedvosmislen način bude upoznat sa uslovima pod kojima može doći do zaključenja ugovora o kupoprodaji, načinom zaključenja takvog ugovora, svim pravima i obavezama kupca prilikom kupovine robe, kao i obaveštenjima koje prodavac dužan da uputi kupcima pre zaključenja ugovora. Nepoštovanje ovde definisanih pravila može prouzrokovati neizvršenje platne transakcije ili neuspelu narudžbinu. Pravilnikom su precizirane i posledice koje u slučaju neizvršenja transakcije ili neuspele narudžbine snose Prodavac i Kupac. Prodavac zadržava pravo promene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih usluga i/ili važeće zakonske regulative. Ovde propisani opšti uslovi poslovanja prodavca, sastavni su deo ugovora o kupoprodaji koji će biti zaključen između prodavca i kupca. Kupac je u obavezi da pre svake kupovine upozna sa obaveštenjima koje je prodavac istakao na svoj sajtu, proveri sve informacije vezane za uslove poslovanja, kao i da u svemu poštuje postupak za zaključenje ugovora o kupoprodaji. Sve porudžbine putem internet prodaje obavezujuće su i za Kupca i Prodavca istovremeno.
Povraćaj i zamena
    Svaki proizvod je ručni rad unikatne izrade pa se ne može isti ponoviti. Postoji mogućnost zamene isključivo za sličan proizvod.