(0 Recenzija)

Sanjar

Sanjar ilustracija na akvarel papiru Sunce

7EUR
Veličina ilustracija i fotografija
1
Dostupnost: Na stanju
Vise detalja o proizvodu
Digitalna ilustracija odštampana na kvalitetnom akvarel papiru u žikle tehnici. Ovakva vrsta štampe garantuje dugotrajnost boja i papira. Boje su intenzivne i upečatljive, a papir baršunast na dodir. Svaki primerak je potpisan i upakovan sa pažnjom, u čvrstu kutiju, kako bi se osigurao siguran put do vas.   Napomena: Ram ne ide uz crtež.
Uslovi dostave
Svi paketi se šalju Postexpres službom Pošte Srbije.
Povracaj i zamena
Povrat ili zamena proizvoda su mogući u roku od pet radnih dana od dana preuzimanja pošiljke. Troškove povrata i eventualnog ponovnog slanja snosi kupac. Kako biste izbegli ove dodatne troškove molim vas da pažljivo pročitate opise proizvoda koje poručujete.
Podeli
Card image
Porudzbine
131
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Ćao, ja sam Sanja i stojim iza brenda Sanjar koji je osnovan tokom 2020. godine, nakon što je nastala ilustracija Vlade Divljana. Taj crtež je naišao na predivne komentare, a ljudi koji su želeli da kupe majice i printove su podstakli moj entuzijazam i ohrabrili me da krenem u ovu avanturu. Skoro sve ličnosti koje sam do sada nacrtala sam isključivo birala naspram toga da li mi bude neku lepu emociju ili sećanje. S obzirom da su karijere većine njih starije od mene, jasno je da me mnogi podsećaju na detinjstvo i na porodicu. Na ostalim ilustracijama su uglavnom biljke i ptice, a znamo da je priroda uvek najlepši izvor inspiracije i ne treba objašnjavati zašto je to tako. Dobrodošli u moj svet, tu sam za sva vaša pitanja.

Saznaj vise