(0 Recenzija)

Godži granola 500gr

Miks pahuljica (ovas, ječam, raž), godži bobice, listići kokosa, listići badema, lan, golica, agave sirup, nerafinisano sunokretovo ulje

Prodavnica je na odmoru, Vaše proizvode možete da očekujete nakon 25/07/2024
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 5-7 dana
Više detalja o proizvodu
Domaća, ručno rađena granola bez dodatog šećera, aditiva, boja, konzervanasa i slično. Ova granola je lagana i osvežavajuća, a zbog svog posebnog sastojka - začina kardamona, ima blago egzotični ukus i mnogima je omiljena! Lepo se slaže uz bilo koju tečnost i bilo koju voćku! Po otvaranju, poželjno je granolu čuvati na suvom i tamnom mestu, u dobro zatvorenoj posudi ili našem pakovanju. Upotrebiti u roku od 4 meseca, ali nema šanse da je ne pojedete pre toga :)
Uslovi dostave
U Beogradu (prva, i neki delovi druge zone) radimo ličnu dostavu, i to besplatno ukoliko se poruči u minimalnom iznosu od 2.000 dinara. Za ostatak Srbije šaljemo poštom.
Povraćaj i zamena
Ne vršimo povraćaj i zamenu, osim u slučaju greške (npr. ukoliko je stigao oštećen proizvod, proizvod koji niste naručili ili nedostaje neki proizvod u paketu).
Podeli
Naša granola
Naša granola
Beograd, RS
Porudžbine
23
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Naša granola je mala porodična manufaktura koja se bavi proizvodnjom domaće granole na najprirodniji način - ručno, i bez dodavanja industrijskog šećera, rafinisanih ulja, aditiva, veštačkih aroma i boja i slično. To je ujedno i ono što nas izdvaja od industrijskih granola i daje nam prednost, jer predstavlja daleko zdraviji i kvalitetniji izbor koji pritom ne gubi na ukusu i hrskavosti. Sve Naše granole nastale su upravo u želji da zadovolje potražnju onog dela kupaca koji vode računa o svojoj ishrani, koji žele da se hrane zdravije a da se ne odreknu dobrog ukusa i kvaliteta. Ne treba zanemariti ni uštedu vremena koju ovakvim obrokom dobijate, budući da zbog bogatog sastava, sve Naše granole predstavljaju kompletan obrok: dovoljno je samo da ih prelijete tečnošću po želji (mleko, biljno mleko, jogurt, kefir, grčki jogurt, pa čak i voda) i dobijate spreman obrok za samo par sekundi!
Politika poslovanja
    Vodimo se idejom da našim kupcima ponudimo zdrav i ukusan proizvod domaće i ručne izrade, koji pritom štedi vreme jer ne zahteva pripremu obroka.
Povraćaj i zamena
    Ne vršimo povraćaj i zamenu, osim u slučaju greške (npr. ukoliko je stigao oštećen proizvod, proizvod koji niste naručili ili nedostaje neki proizvod u paketu).