Naša granola
Naša granola
Beograd, RS
Porudžbine
23
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Naša granola je mala porodična manufaktura koja se bavi proizvodnjom domaće granole na najprirodniji način - ručno, i bez dodavanja industrijskog šećera, rafinisanih ulja, aditiva, veštačkih aroma i boja i slično. To je ujedno i ono što nas izdvaja od industrijskih granola i daje nam prednost, jer predstavlja daleko zdraviji i kvalitetniji izbor koji pritom ne gubi na ukusu i hrskavosti. Sve Naše granole nastale su upravo u želji da zadovolje potražnju onog dela kupaca koji vode računa o svojoj ishrani, koji žele da se hrane zdravije a da se ne odreknu dobrog ukusa i kvaliteta. Ne treba zanemariti ni uštedu vremena koju ovakvim obrokom dobijate, budući da zbog bogatog sastava, sve Naše granole predstavljaju kompletan obrok: dovoljno je samo da ih prelijete tečnošću po želji (mleko, biljno mleko, jogurt, kefir, grčki jogurt, pa čak i voda) i dobijate spreman obrok za samo par sekundi!
Politika poslovanja
    Vodimo se idejom da našim kupcima ponudimo zdrav i ukusan proizvod domaće i ručne izrade, koji pritom štedi vreme jer ne zahteva pripremu obroka.
Povraćaj i zamena
    Ne vršimo povraćaj i zamenu, osim u slučaju greške (npr. ukoliko je stigao oštećen proizvod, proizvod koji niste naručili ili nedostaje neki proizvod u paketu).