(0 Recenzija)

dečija krema za pelensku regiju, džoli, 200ml

200ml prirodni sastav: prirodna ulja, prirodni emulgatoe, bademova voda, hidrolat, pantenol, glicerin bez štetnih sastojaka bez konzervansa pravi se po porudžbini rok trajanja do 3 meseca nije veganski proizvod hand made

1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Dečija krema za pelensku regiju, plavi poklopac za dečake, 200ml, jedna je od najboljih po svom sastavu i oceni korisnika. Potpuno je prirodna, bez štetnih sastojaka, bez iritanasa i do sada nije dobila ni jedan negativni komentar. Pravi se po porudžbini, kako bi do naših beba stigla što svežija. Rok trajanja joj je 3 meseca.  Krema je savršeno bezbedna i kao takva, predstavlja ponos kozmetike Lavina. Mogu je koristiti bebe od prvog dana.
Uslovi dostave
Dostava se vrši Post Expresom i cena dostave zavisi od težine paketa i od toga da li paket ima otkup ili je plaćen unapred. U najvećem broju slučajeva dostava iznosi od 420-450 dinara, plus 50 dinara za otkup. Ukoliko se paket plati unapred, uplatom preko računa, pošta neće naplatiti dodatnih 50,00 za otkup. Za grad Novi Sad, dostava po želji kupca može biti lična po 60% jeftinijoj ceni u odnosu na Post Ekspres i iznosi 200,00. Za porudžbine preko 5000,00, dostava je besplatna
Povraćaj i zamena
Kozmetika Lavina, zbog prirode proizvoda, nije u mogućnosti zamene ili povraćaju, osim u izuzetnim, specifičnim okolnostima.
Podeli
LAVINA prirodna kozmetika
LAVINA prirodna kozmetika
Sremska Kamenica, RS
Porudžbine
6
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Prirodna kozmetika postala je sastavni deo mog života. Ona je nastala kao moja potreba za ispoljavanje lične kreativnosti, kao potreba za novim učenjem i pre svega, kao potreba povratka prirodi i prirodnom, a ubrzo je postala moja strast i stvorila je još veću ljubav prema prirodi. Naučila je i mene i meni bliske ljude koliko je važna njena uloga u našim životima i želja mi je da vama kroz upotrebu Lavina prirodne i zdrave kozmetike, dočaram moć i ulogu prirode u svakodnevnom životu. Moja prirodna kozmetika broji preko 50 proizvoda i u svaki od njih sam utkala ličnu recepturu, višemesečna testiranja, odabir ambalaže, sugestiju dizajna etikete i za mnoge od njih berbu i selekciju lekovitog bilja na planini Tari. Prirodna kozmetika Lavina, ne podleže ni u jednom delu industrijskoj proizvodnji, već isključivo ličnoj, ručnoj izradi, kako bi svaki preparat odgovarao tačnoj recepturi i zbog toga ova kozmetika nije velikog kapaciteta. Pojedini proizvodi, a pre svega dečija krema Džoli, za pelensku regiju, pravi se po purudžbini. Svi proizvodi se izrađuju od prirodnih ulja i produkata biljaka i ne sadrže štetne sastojke. Prirodna kozmetika Lavina, namenjena je nezi, higijeni, zaštiti, uklanjanju i sprečavanju problema kože, poput ekcema, rozacee, hiperpigmentacije, upalnih procesa, bora, pora, ožiljaka, opekotina, a preparati koji u sebi sadrže oznaku mg uklanjaju bolove različitog porekla i doprinose ukupnom poboljšnju stanja organizma.
Politika poslovanja
    Kozmetika Lavina se isporučuje u najkraćem mogućem roku, od 24h-48h. Kada se porudžbina napravi petkom, izbegava se slanje tog dana, kako ne bi kozmetika vikendom odležavala u magacinu pošte, takve porudžbine se šalju u ponedeljak i prispevaju na adresu u utorak.
Povraćaj i zamena
    Kozmetika Lavina, zbog prirode proizvoda, nije u mogućnosti zamene ili povraćaju, osim u izuzetnim, specifičnim okolnostima.