LAVINA prirodna kozmetika
LAVINA prirodna kozmetika
Sremska Kamenica, RS
Porudžbine
6
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Prirodna kozmetika postala je sastavni deo mog života. Ona je nastala kao moja potreba za ispoljavanje lične kreativnosti, kao potreba za novim učenjem i pre svega, kao potreba povratka prirodi i prirodnom, a ubrzo je postala moja strast i stvorila je još veću ljubav prema prirodi. Naučila je i mene i meni bliske ljude koliko je važna njena uloga u našim životima i želja mi je da vama kroz upotrebu Lavina prirodne i zdrave kozmetike, dočaram moć i ulogu prirode u svakodnevnom životu. Moja prirodna kozmetika broji preko 50 proizvoda i u svaki od njih sam utkala ličnu recepturu, višemesečna testiranja, odabir ambalaže, sugestiju dizajna etikete i za mnoge od njih berbu i selekciju lekovitog bilja na planini Tari. Prirodna kozmetika Lavina, ne podleže ni u jednom delu industrijskoj proizvodnji, već isključivo ličnoj, ručnoj izradi, kako bi svaki preparat odgovarao tačnoj recepturi i zbog toga ova kozmetika nije velikog kapaciteta. Pojedini proizvodi, a pre svega dečija krema Džoli, za pelensku regiju, pravi se po purudžbini. Svi proizvodi se izrađuju od prirodnih ulja i produkata biljaka i ne sadrže štetne sastojke. Prirodna kozmetika Lavina, namenjena je nezi, higijeni, zaštiti, uklanjanju i sprečavanju problema kože, poput ekcema, rozacee, hiperpigmentacije, upalnih procesa, bora, pora, ožiljaka, opekotina, a preparati koji u sebi sadrže oznaku mg uklanjaju bolove različitog porekla i doprinose ukupnom poboljšnju stanja organizma.
Politika poslovanja
    Kozmetika Lavina se isporučuje u najkraćem mogućem roku, od 24h-48h. Kada se porudžbina napravi petkom, izbegava se slanje tog dana, kako ne bi kozmetika vikendom odležavala u magacinu pošte, takve porudžbine se šalju u ponedeljak i prispevaju na adresu u utorak.
Povraćaj i zamena
    Kozmetika Lavina, zbog prirode proizvoda, nije u mogućnosti zamene ili povraćaju, osim u izuzetnim, specifičnim okolnostima.