(0 Recenzija)

Slika "Katja"

13EUR
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Vise detalja o proizvodu
Dimenzije: 13x18cm Ramovi dostupni u bojama: bela, crna, baby roze, pink, tirkizna Ovu slika je pogodna za poklon za devojčice.
Uslovi dostave
Slike šaljemo PostExpress kurirskom službom na teritoriji Srbije, na teritoriji Novog Sada mogućnost preuzimanja ili lične dostave.
Povraćaj i zamena
Podeli
Herbarium Design
Herbarium Design
Novi Sad, RS

Proveren prodavac

Porudžbine
26
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
1
O nama
    Zdravo :) Mi smo Herbarium Design - tim koji se trudi da lepotu prirode pretoči u nezaboravnu večnost u vidu unikatnih slika sa herbarizovanim biljem. Priroda je naša neprekidna inspiracija, a u svaku našu sliku utkan je i deo pozitivne energije gde sve što radimo, radimo s ljubavlju. Svaka naša slika ima svoje značenje, priču i naziv a na Vama je kako ćete je doživeti. Ukoliko želite neku Vašu priču da ispričate sa nama u vidu slike sa herbarizovanim biljem možete nas takođe kontaktirati putem kontakt forme kako biste nam dali sugestije za sliku koja će pripasti baš Vama.
Politika poslovanja
    Sve slike su unikatne i slika koju dobijete će u velikoj meri ličiti na sliku sa fotografije, ali nikad neće biti 100% identična jer se trudimo da damo svakoj neku autentičnost i lični pečat kako biste imali jedinstven delić prirode koji priča sopstvenu priču.
Povraćaj i zamena