(0 Recenzija)

Nautical Vibes

Siva Knot narukvica

Opis Knot Narukvice: - Kanap širine 4mm - Magnet visokog kvaliteta napravljeno od nerđajućeg čelika - Magnet je dostupan u boji srebra i crnoj boji - Mogućnost graviranja po 4 simbola na 2 pločice

25EUR
Veličina narukvice
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 3-5 dana
Vise detalja o proizvodu
Gde god da se nalazite, Knot kolekcija će vas povezati sa okeanom i njegovom beskonačnošću.
Uslovi dostave
Narukvice šaljemo u roku od 3-5 radnih dana. Period slanja može biti duži uoči državnih praznika i neradnih dana pošte. Narudžbine u okviru Srbije šaljemo Post Expresom na kućnu adresu i stižu dan nakon što se pošalju. Plaćanje se vrši prilikom prijema robe. Inostrane narudžbine šaljemo preko pošte Srbije. Predviđeno vreme za stizanje paketa je između 2 i 20 radnih dana.
Povracaj i zamena
U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) kupac ima pravo da, u roku od 14 dana od prijema robe, bez navođenja razloga zameni ili vrati kupljenu robu, sem ukoliko je poručena i dospela roba izrađena po posebnim zahtevima potrošača, po meri, ili personalizovana. Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen u originalnom pakovanju sa svim propratnim aksesoarima sa kojim je dobio proizvod. Kupac sam bira način na koji će vratiti robu, ne snosimo odgovornost u slučaju gubitka ili oštećenja proizvoda. Sve troškove poštarine snosi kupac, osim u slučajevima kada je kupac primio neispravan ili pogrešan proizvod. Proizvodi na rasprodaji kao i proizvodi pravljeni po Vašim zahtevima se ne mogu vratiti niti zameniti. Nautical Vibes zadržava pravo da ne primi nazad reklamirani proizvodi ukoliko se pri pregledu ustanovi da je proizvod korišćen ili oštećen.
Podeli
Card image
Porudzbine
5
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Priča o Nautical Vibes počinje u februaru 2015. godine, sa idejom da ohrabri prosečnog muškarca da se osmeli na dodavanje aksesoara u svoje odevne kombinacije. Iza svakog modela narukvica stoji dosta uloženog vremena u odabir adekvatnog materijala. Kombinujemo jednostavnost sa kvalitetnim dizajnom i bojama, kako bi napravili savršen modni dodatak za ljude iz svih krajeva sveta.

Saznaj vise