(0 Recenzija)

•SET SVEĆA OD PČELINJEG VOSKA•

Set sveća od pčelinjeg voska u setu su • dve sveće 11,5x6 cm • tri sveće 25 cm • Mon'ami šibice • Slikovna kartica  

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 5-7 dana
Više detalja o proizvodu
Sveće od pčelinjeg voska smatraju se boljim izborom za zdravlje za razliku od parafinskih sveća iz nekoliko razloga: Prirodni sastojci: Pčelinji vosak je prirodni proizvod koji pčele proizvode. Parafin, s druge strane, derivira iz nafte. Sveće od pčelinjeg voska ne sadrže veštačke hemikalije ili dodatke koji se mogu naći u parafinskim svećama. Manje ispuštanje štetnih gasova: Parafinske sveće tokom gorenja mogu ispuštati štetne hemikalije poput benzena i toluena u vazduh. Sveće od pčelinjeg voska, budući da su prirodnog porekla, obično ispuštaju manje štetnih gasova tokom gorenja. Održavanje proizvoda: Sveće od čistog pčelinjeg voska, kakve ALTER DEUS jesu, osetljive su i zahtevaju posebnu pažnju. Naime, fitilj pre paljenja skratite na 2mm. Ukoliko primetite povećanje plamena, ugasite sveću, skratite fitilj i ponovo upalite. Ispod svake sveće stavite tanjir ili keremičku/metalnu podlogu kako biste zaštitili površinu na kojoj sveća stoji. Obavezan je konstantan nadzor dok sveća gori.
Uslovi dostave
Paketi se šalju svakog utorka post expressom.
Povraćaj i zamena
Moguće
Podeli
MON'AMI atelier
MON'AMI atelier
Beograd, RS
Porudžbine
37
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    U MON'AMI ateljeu nastaju magije od prirodnog pčelinjeg voska i gline. U ponudi imamo meleme, skulpturalne mirisne sveće kao i one izrađene od satnih osnova pčelinjeg voska, takođe i nekolicinu predmeta od betona predviđenu za uređenje doma. Za više informacija budite slobodni da nam se obratite putem gmail adrese. Svaki proizvod je ekonomičan i izrađen od najkvalitetnijih materijala. Garantujem originalnost i čistoću voska. 100% čist DOMAĆI PČELINJI VOSAK hladno-valjani na nemačkoj RIETSCHE mašini od domaćeg proizvođača. Ne sadrži ni najmanji procenat zamene za domaći pčelinji vosak. Vosak se steriliše na 130° C , kao i obavezno filtriranje! Održavanje sveća: Prirodne sveće su osetljive i s tim u vezi treba biti pažljiv. Fitij kratite pre paljenja na 3-4 mm. Ako primetite da se plamen poveća ugasite je i ponovite postupak. Kako prolazi vreme gorenja, vosak gurnite ka unutra tako da ga zahvati plamen. Tako će goreti ravnomerno i sveća će se samo spuštati bez kapanja.
Politika poslovanja
    Prvi i možda najvažniji aspekt poslovne politike MON'AMI jeste posvećenost očuvanju životne sredine. Sveće ovog brenda proizvode se isključivo od prirodnog pčelinjeg voska, bez upotrebe štetnih hemikalija. Ovo znači da kupci mogu biti sigurni da koriste proizvode koji ne štete planeti. Osim toga, MON'AMI je rešen da smanji svoj ekološki otisak koristeći ekološka i reciklabilna pakovanja. Kvalitet proizvoda i stalna inovacija predstavljaju još jedan ključni aspekt poslovne politike MON'AMI. Naši proizvodi ne samo da su visokog kvaliteta, već su i dizajnirani s posebnom pažnjom na funkcionalnost. MON'AMI razume da kvalitetan proizvod garantuje zadovoljstvo kupaca, a stalna inovacija u proizvodnji i dizajnu omogućava brendu da ostane svež i privlačan na tržištu. Kao brend koji se temelji na prirodnim proizvodima, MON'AMI teži da privuče kupce koji dele strast prema ekološki prihvatljivim opcijama. Centralni cilj ove poslovne politike je imati zadovoljne kupce koji cene prirodne proizvode i njihove koristi. Jedinstvena karakteristika naših sveća je njihova sposobnost da prilikom sagorevanja ispuštaju negativne jone, koji čiste vazduh u prostoru. Ovaj benefit ne samo da čini proizvode privlačnim, već i doprinosi zdravlju i dobrobiti korisnika. Ovaj brend postavlja standarde u proizvodnji prirodnih proizvoda i čini korak napred ka očuvanju naše planete i zadovoljenju potreba za visokokvalitetnim proizvodima među kupcima. MON'AMI je više od brenda - to je obećanje da ćemo zajedno čuvati prirodu
Povraćaj i zamena
    Moguće