(0 Recenzija)

Set od 5 vrećica

Materijal: til (poliester) Održavanje: peru se ručno ili u mašini na 40 stepeni. Sušite ih na vazduhu. Dimenzije manjih vrećica: 20×25cm Dimenzije velikih vrećica: 25×30cm

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Vrećice Srećice su eko kese za višekratnu upotrebu. Pogodne su za nošenje voća i povrća, ali se mogu koristiti i za druge stvari. Šiju se od čvrstog tila. Lagane su kao pero i zgodne za nošenje u džepu, a lako se i peru (ručno ili u mašini). Možete ih koristiti dugo, barem 500 puta više od običnih plastičnih kesa! Dolaze u setu od 5 komada: 2 velike (25×30cm) i 3 male (20×25cm). Na svaku vrećicu smo našili komadić platna na koji možete da zalepite cenu u marketu. Svaki od tih komadića je ostatak nekog neželjenog, odnosno spašenog tekstila.
Uslovi dostave
Sve porudžbine šaljem u roku 2 do 3 radna dana. Primarni izbor je preko pošte (post express ili cc paket), ali ukoliko imate poseban zahtev za kurirsku službu, pišite mi. Lično preuzimanje je moguće u Beogradu (Čukarica).
Povraćaj i zamena
Ukoliko imate pitanje/reklamaciju, pišite mi i u najkraćem roku ćemo je rešiti.
Podeli
Vrećice srećice
Vrećice srećice
Beograd, RS
Porudžbine
11
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Vrećice srećice su nastale slučajno. Naime, sašila sam nekoliko vrećica za voće i povrće prijateljima - sve dok prijatelji prijatelja nisu počeli da ih traže i priča se proširila. Vrećice od tila (za voće i povrće) su i dalje glavni proizvod, a usput sam uvodila i nove materijale, dimenzije i namene vrećica.
Politika poslovanja
    Sve vrećice šijem i krojim ručno, te zato nemam velike količine na zalihama. Svaka vrećica od tila na sebi ima našiven komadić materijala umesto etikete - na koji se može lepiti cena u marketima. On je ujedno i podsetnik na to da tekstil treba čuvati (sve su to neiskorišćeni restlovi materijala). Što se tiče platnenih vrećica, takođe biram restlove materijala kad god je to moguće.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko imate pitanje/reklamaciju, pišite mi i u najkraćem roku ćemo je rešiti.