(0 Recenzija)

Sanjar ceger - Vlada Divljan

EKO torba – ceger sa ilustracijom brenda Sanjar. Izrađena je od 100% sirovog pamuka.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Boje su intenzivne i postojane uz odgovarajuće održavanje. Preporučeno ručno pranje. Moguće je manje skupljanje tokom pranja s obzirom da su cegeri u potpunosti pamučni. Svi cegeri su upakovani sa pažnjom, kako bi se osigurao siguran put do vas. Motivi na cegerima su štampani DTG štampačima, a boja direktno ulazi u sam materijal. Pri ovoj vrsti štampe koriste su boje na vodenoj bazi koje nisu škodljive i poseduju OEKO – TEX® sertifikat. Dimenzije cegera su 37*40 cm. Svi cegeri imaju ručno pravljen privezak od pamučnog konca i makrame kanapa, koji možete i skinuti, pa ga nositi na ključevima. Privesci na fotografijama nisu identični privescima koje ćete dobiti sa svojim cegerom, jer se svaki pravi ručno, nakon porudžbine.
Uslovi dostave
Svi paketi se šalju Postexpres službom Pošte Srbije. Paket će vam stići u roku od 3 do 5 dana, a ukoliko vam je dostava hitna molim vas da to navedete u procesu poručivanja, u prozoru "Komentar za prodavca". . Ukoliko se paket dostavlja u inostranstvo, rok isporuke je 5-10 dana, dok je uplate moguće izvršiti samo online u momentu poručivanja ili putem PayPal naloga tako što ćete kontaktirati prodavca u procesu poručivanja, unošenjem potrebnih informacija u prozor "Komentar za prodavca". . Ukoliko izaberete opciju "Lično preuzimanje" prodavac će vas kontaktirati na email adresu.
Povraćaj i zamena
Povrat ili zamena proizvoda su mogući u roku od pet radnih dana od dana preuzimanja pošiljke. Troškove povrata i eventualnog ponovnog slanja snosi kupac. Kako biste izbegli ove dodatne troškove molim vas da pažljivo pročitate opise proizvoda koje poručujete.
Podeli
Sanjar
Sanjar
Zemun, RS
Porudžbine
172
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
1
O nama
    Ćao, ja sam Sanja i stojim iza brenda Sanjar koji je osnovan tokom 2020. godine, nakon što je nastala ilustracija Vlade Divljana. Taj crtež je naišao na predivne komentare, a ljudi koji su želeli da kupe majice i printove su podstakli moj entuzijazam i ohrabrili me da krenem u ovu avanturu. Skoro sve ličnosti koje sam do sada nacrtala sam isključivo birala naspram toga da li mi bude neku lepu emociju ili sećanje. S obzirom da su karijere većine njih starije od mene, jasno je da me mnogi podsećaju na detinjstvo i na porodicu. Inspiraciju pronalazim i u prirodi, bojama i oblicima, te se trudim da moji crteži budu dinamični i živi. Dobrodošli u moj svet, tu sam za sva vaša pitanja.
Politika poslovanja
    Sanjar proizvodi se šiju i štampaju u Srbiji, u saradnji sa malim lokalnim biznisima iz Kragujevca, Beograda i Novog Sada.
Povraćaj i zamena
    Povrat ili zamena proizvoda su mogući u roku od pet radnih dana od dana preuzimanja pošiljke. Troškove povrata i eventualnog ponovnog slanja snosi kupac. Kako biste izbegli ove dodatne troškove molim vas da pažljivo pročitate opise proizvoda koje poručujete.