(0 Recenzija)

Pustovana lopta

Materijal: Vuna Tehnika izrade: Pustovanje Dimenzije: 10 cm Vreme izrade: 16 sati

Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Pustovane lopte se smatraju najstarijom igračkom koju su deca nekada pravila ručnim valјanjem životinjske dlake, najčešće sa želјom da prekrate vreme i zabave se tokom čuvanja stoke. Danas ih žene u Etno mreži izrađuju najstarijom tehnikom ručnog valјanja vune, u različitim veličinama, sa najraznovrsnijim šarama, a neke u sredini imaju pirinač u orahovoj lјusci koji prijatno zvecka tokom kotrlјanja lopte. Koriste se i kao ukras za jelku.
Uslovi dostave
poštarina je 300 RSD, paket stiže u roku od 2,3 radna dana, kupac plaća poštarinu
Povraćaj i zamena
Nisu mogući povraćaj i zamena
Podeli
Etno mreža
Etno mreža
Beograd, RS
Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Etno mreža je krovna asocijacija proizvođača rukotvorina iz cele Srbije organizovanih u zanatska udruženja i zadruge koje izrađuju autentične rukotvorine primenom tradicionalnih tehnika. Cilј Etno mreže je očuvanje tradicionalnog nasleđa kroz osposoblјavanje i ekonomsko osnaživanje žena i mladih za tržišnu proizvodnju rukotvorina. Osnovana je u maju 2005. uz podršku USAID-a i izrasla je u vodeću strukovnu organizaciju koja pruža obuku, stručnu podršku i postavlјa standarde u proizvodnji rukotvorina za svoje članove. Etno mreža se zalaže za ekonomsku i društvenu afirmaciju proizvođača rukotvorina i sprovodi mere kojima tradicionalno nasleđe stavlјa u službu lokalnog razvoja i zapošlјavanja.
Politika poslovanja
    naši proizvodi su handmade, unikatni možemo ugovoriti koju vrstu dostave želite ukoliko je potreban neki određeni model/dezen proizvoda, javite nam se barem 2 nedelje unapred
Povraćaj i zamena
    Nisu mogući povraćaj i zamena