(0 Recenzija)

Print - štampana slika „Ratarka" (Vinča)

Veličina ilustracija i fotografija
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Naše ilustracije su rezultat jedinstvenog umetničkog procesa koji kombinuje digitalno obrađene crteže i kolaže, dorađene zlatnom folijom ili prahom. Ponosni smo na kvalitet naših printova, koristimo Modigliani Candido, visokokvalitetan 100% pamučni papir, koji je savršen za likovnu štampu. Ovaj papir je poznat po prirodnom belom tonu, vrhunskoj zasićenosti crne boje i izuzetnoj reprodukciji boja. Naše slike se lepo uklapaju jedne pored drugih tako da su pogodne za kreiranje galerija na zidovima u različitim enterijerima. Svako uređenje doma zahteva dozu umetnosti i lepe slike na zidovima. Idealan su poklon za rođendane, venčanja, diplomiranje, krštenja, slave, godišnjice, 8. mart ili ako naprosto samo želite da iznenadite i obradujete vama dragu osobu. Imajte na umu da boje mogu neznatno da variraju između monitora računara i stvarne štampe. Printovi nisu uramljeni. Printove šaljemo bezbedno, profesionalno i lepo upakovane u čvrste kutije.
Uslovi dostave
Dostavu vršimo Post Express kurirskom službom. Pošiljku možete očekivati za 2-3 radna dana.
Povraćaj i zamena
Povraćaj i zamena su mogući samo ukoliko je proizvod stigao do Vas oštećen. Molimo da nam se, u tom slučaju, obratite u roku od 3 dana uz priloženu sliku oštećenja.
Podeli
byalle.art
byalle.art
Ivanjica, RS
Porudžbine
4
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala porodična firma koju vode majka i ćerka, posvećene smo stvaranju umetnosti, koja ističe lepotu i bogatu istoriju naše zemlje. Naše ilustracije iz kolekcije „Vinčanci” slave drevnu neolitsku civilizaciju, dok se u našim printovima kolekcije „Devojke u balskim haljinama” bavimo ženstvenošću i elegancijom. Hvala vam što podržavate naš mali biznis i delite sa nama ljubav prema umetnosti i istorijskim vrednostima naše zemlje.
Politika poslovanja
    If you have questions about our Privacy Policy, please contact us.
Povraćaj i zamena
    Povraćaj i zamena su mogući samo ukoliko je proizvod stigao do Vas oštećen. Molimo da nam se, u tom slučaju, obratite u roku od 3 dana uz priloženu sliku oštećenja.