(0 Recenzija)

Poklon Set / Ceger Torba / Serigrafija / Prolećete

Format printa: 35 x 24 cm Tehnika: Ručna sito štampa Ovaj print je štampan u autorskom tiražu od 20 komada. Svi radovi stižu do vas potpisani i numerisani sa popunjenim sertifikatom o autentičnosti. Uz ovu serigrafiju na papiru dobijate i ceger torbu sa isom ilustracijom. Printovi se prodaju bez ramova.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Ovaj print i ceger torba su kreativni umetnički predmeti nastali tehnikom ručne sito štampe. Ovakav način štampanja star je nekoliko hiljada godina i potiče iz Kine. Gotovo u izvornom obliku koristi se i danas. Printovi nastali na ovaj način se nazivaju Serigrafije. Ova tehnika slikanja nije ni malo jednostavna. Naime, potrebno je utiskivati boje drvenom ili gumenom oprugom (rakelom) na podlozi koja može biti ili tekstil ili papir a kroz svilu koja je zategnuta na drvenom ili aluminijumskom okviru. Zato se i i zove štampa svilom ili sito štampa. Serigrafija je vrlo zahtevna posebno ako se radi u više boja. Ova grafika I ceger torba su rađeni iz 4 boje/prolaza. Poznati autori koj su koristili tehniku sito štampe za izradu serigrafija su Endi Vorhol i Salvador Dali. Slobodno nas kontaktiraj ukoliko želiš da ti još pričamo o umetničkoj sito štampi ;)
Uslovi dostave
Uslovi dostave Rok za isporuku: 2 do 3 radna dana Opcije dostave: Lično preuzimanje - Novi Sad: 0,00 RSD (+0,00 RSD trošak otkupnine) Post Express: oko 400,00 RSD (+50,00 RSD trošak otkupnine)
Povraćaj i zamena
Povraćaj ili zamena robe mogući su u slučaju da kupac nije zadovoljan isporučenim proizvodom. U slučaju oštećenja robe za koju odgovornost ne snose prodavac ili kupac nastala situacija biće regulisana dogovorom između kupca i prodavca. Povraćaj robe moguć je u roku od tri dana od dana preuzimanja proizvoda. Troškove povratne poštarine snosi kupac.
Podeli
Art Studio KUTIJA.WORKSHOP Umetnička Sito Štampa
Art Studio KUTIJA.WORKSHOP Umetnička Sito Štampa
Novi Sad, RS
Porudžbine
56
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Proizvodimo kreativne umetničke predmete tehnikom ručne sito štampe. Ovakav način štampanja star je nekoliko hiljada godina i potiče iz Kine. Gotovo u izvornom obliku koristi se i danas. Printovi nastali na ovaj način se nazivaju Serigrafije. Ova tehnika slikanja nije ni malo jednostavna. Naime, potrebno je utiskivati boje drvenom ili gumenom oprugom (rakelom) na podlozi koja može biti ili tekstil ili papir a kroz svilu koja je zategnuta na drvenom ili aluminijumskom okviru. Zato se i i zove štampa svilom ili sito štampa. Serigrafija je vrlo zahtevna posebno ako se radi u više boja. A o tome svedoči podatak da se ovom tehnikom može utisnuti samo po jedna određena boja, a za svaku drugu boju koja se dodaje potrebno je uraditi poseban šablon, te umetnik za svaku pojedinačnu boju svojeručno izrađuje posebnu prozirnu foliju koja se potom kopira na svilu. Zanimljivo je da je priroda ručne sito štampe (kojom se mi bavimo) takva da dva ista otiska nikad ne mogu zapravo da budu ista. Majistor nikad ne može istom jačinom ili pravcem rakela da stvoridva sasvim jednaka otiska. Uvek postoji bar blaga razlika i to završnom proizvodu daje tu posebnu unikatnost. Takođe, serigrafija je veoma korisna likovna grafička tehnika jer se s njom postiže najveća zasićenost boje. Upravo mogućnost neograničenog nanošenja boje na boju pravi bitnu razliku između serigrafije i ostalih grafičkih tehnika. Poznati autori koj su koristili tehniku sito štampe za izradu serigrafija su Endi Vorhol i Salvador Dali. Pored toga što proizvodimo kreativne umetničke predmete tehnikom ručne sito štampe, pomažemo malim preduzećima i ostalim kreativcima da kreiraju svoje proizvode. Uslužno štampamo proizvod koji ti je potreban. (kesa, kutija, majica, torba, ceger, olovka, vizit karta, kartica, papir, platno, drvo, kamen, tvoj proizvod sa štampom..) Realizujemo radionice ručne sito štampe. (kao timsku aktivnost za tvoj tim ili kao individualna obuka ukoliko želiš da naučiš novu veštinu) Pozivamo te da nas pronađeš na instagramu i tiktoku pod nazivom kutija.workshop. Tu možeš da pogledaš kako mi to radimo. Slobodno nas kontaktiraj na 064/1836725 ili na mail kutija.workshop@gmail.com
Politika poslovanja
    Sve proizvode smo mi kreirali i izradili. Od prvih skica i ilustracije do krajnjeg proizvoda izrađenih tehnikom ručne, umetničke sito štampe. Sve grafike su izrađene u malim autorskim tiražima. Uz svaki proizvod dobijate popunjeni sertifikat o autentičnosti. Lično preuzimanje u Novom Sadu ili slanjem Post Expressom - rok isporuke: 1-3 dana. Plaćanje pouzećem + troškovi dostave (oko 400 rsd)
Povraćaj i zamena
    Povraćaj ili zamena robe mogući su u slučaju da kupac nije zadovoljan isporučenim proizvodom. U slučaju oštećenja robe za koju odgovornost ne snose prodavac ili kupac nastala situacija biće regulisana dogovorom između kupca i prodavca. Povraćaj robe moguć je u roku od tri dana od dana preuzimanja proizvoda. Troškove povratne poštarine snosi kupac.