(0 Recenzija)

Ilustracije - Žarko Tošev

Niš - Art Print

22EUR
Veličina ilustracija i fotografija
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Vise detalja o proizvodu
Ilustracija štampana na papiru - 180gr/m². Papir i štampa visokih standarda. Dolazi u pakovanju u obliku tube.  mail: zarko_tosev@gmail.cominstagram: https://www.instagram.com/za.rko *ilustracije se prodaju bez ukrasnih ramova
Uslovi dostave
Svaka potvrđena porudžbina biće poslata na navedenu adresu u dogovorenom roku.
Povracaj i zamena
Vaše pošiljke će biti poslate putem Post Express-a u roku od dva radna dana. Paketi su zapakovani adekvatno i poručeni proizvodi će bezbedno stići do adrese koju ste naveli u porudžbini.
Podeli
Card image
Porudzbine
23
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Žarko Tošev – dizajn ilustracija. Žarko je želeo da svoju ljubav prema dizajnu podigne na jedan viši nivo, tako da njegovi autorski radovi dobiju konkretnu primenu. Desilo se da je u tom trenutku opremao svoj životni prostor i tragao za detaljima koji će ga upotpuniti i učiniti domom. Tako je došao na ideju da svoje dizajnerske radove pretvori u ilustracije. Ilustruje gradove, planine, životinje, ali i apstraktne motive kao i motive za najmlađe. Njegove radove karakterišu zanimljive forme i raznolikost kolorita sto ilustracije čini savršenim detaljem u svakom enterijeru. Štampa ih u različitim dimenzijama i na različitim podlogama. Vrlo brzo postale su popularne među onima koji tragaju za modernim dizajnom i zele da svoj životni ili radni prostor oplemene i personalizuju.

Saznaj vise