(0 Recenzija)

Minimalac - VOLIM TE (ciklama srce)

Drveni handmade ramić 7x7 cm sa prirodnom mahovinom pored koje ste oslobođeni nege i održavanja. Gotovo svi elementi su od prirodnih materijala koji su ručno pravljeni i mogu se dalje reciklirati. Mogućnost da bude i magnet – naglasite pri porudžbini u napomeni ukoliko želite ovu opciju.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Naše prirodnoće biraju osobe sa posebnim osećajem za prirodu, estetiku, ručni rad. Sa dozom razumevanja važnosti umetnosti, iskazivanja sebe kroz nju, autentičnosti. Osobe koje žele da se još malo približe sebi putem prirode i kreativnosti. Razumeju zašto su handmade proizvodi posebni. Takav rad je poklon koji svako od nas zaslužuje, svako od naših dragih nam ljudi. Kao takav, može biti vrlo poseban za događaje – rođendane, godišnjice, venčanja, korporativne proslave, slave, rođenja, krštenja itd., ili još bolje – imaju moć da od običnog trenutka naprave jedan takav poseban. Najbolje od svega - pored neizostavnog estetskog momenta, naše prirodnoće imaju i veliki dijapazon zdravstvenih benefita. Pored toga, mogućnosti na koje ih možete koristiti, kačiti i postavljati su široke, i najčešće zavise od naše mašte. Minimalci imaju posebnu moć prilagođavanja - možete ih koristiti kao klasične ramove za slike, magnete, samostojeće, priveske za ključeve, retrovizor, pa čak i kao ogrlicu! :)
Uslovi dostave
Pakete šaljemo Post Express-om. Ukoliko poručiš gotov rad kojeg imamo na stanju, na tvojoj adresi će biti u roku 3-5 radnih dana. Proizvodi kojih trenutno nemamo na lageru, napravićemo i poslati u roku 15-30 dana. Poštarina je uračunata u cenu proizvoda. Moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu, po dogovoru.
Povraćaj i zamena
Ukoliko smo napravili neki propust i u tvojim rukama se ne nalazi ono što je poručeno, izvinjavamo se. U tom slučaju kada nam se javiš, uvek ćemo ti ponuditi povraćaj novca, zamenu proizvoda ili drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.
Podeli
Nature In Glass
Nature In Glass
Petrovaradin, RS
Porudžbine
7
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Dodirni mahovinu uz naše sertifikovane prirodnoće na koje niko ne ostaje ravnodušan! Osim estetskog izgleda, mahovina ima i mnoge druge benefite - pričišćava i reguliše vlažnost vazduha, smanjuje buku u prostoriji, poboljšava naše raspoloženje, povećava produktivnost, smiruje, umiruje. Testiraj i javi nam utiske! Proizvoda i motiva je mnogo, tvoje je da izabereš onaj koji smatraš da će najbolje začiniti taj poseban trenutak i osobu koja ti se upravo vrzma po glavi. Moguće su i personalizacije, a ukoliko ti je potrebna pomoć pri izboru, tu smo!
Politika poslovanja
    Nature In Glass je mali domaći brend koji se trudi da približi prirodu i umetnost našoj zajednici, sa posebnim naglaskom na viši cilj poslovanja. Bavimo se proizvodnjom prirodne dekoracije sa mahovinom. Naše prirodnoće su često smeštene u ramove, staklo ili na pločaste materijale i sadrže mnogo ručnog rada. Od 2022. godine posedujemo i sertifikat umetničkih zanata, a jedan od načina kako volimo da ih promovišemo su i ručno oslikana pakovanja u kojima proizvodi dolaze do kupaca. Vrlo su nam bitna i ekološka pitanja, te se trudimo da kroz poslovanje, svojim doprinosom menjamo svest i navike kako nas samih, tako i naše zajednice. Trudimo se da budemo svesni uticaja koji naše poslovanje direktno i indirektno ima na živote drugih ljudi, a pretežno na životnu sredinu, kao i da tu svest prenesemo na druge. Ono što se još više trudimo je da dajemo pozitivne primere našoj zajednici, ali i inspiraciju kako bi promenili svakodnevne navike. Tokom proizvodnje, biramo pretežno prirodne i ekološke materijale, a konstantno tražimo načine kako da unapredimo i pakovanja proizvoda. Jedan od načina je ručno oslikavanje pakovanja u kojima proizvodi dolaze do kupaca, čime se znatno povećava verovatnoća njihove ponovne upotrebe. Na ovaj način i veliki deo ostataka koji nastaje tokom procesa proizvodnje, ponovo iskorištavamo i od njega pravimo novu vrednost. Želimo da budemo i primer dobrih odnosa sa kupcima, lepe komunikacije, vrednovanja iskrenosti, topline i poverenja koje nam ukazuju. Zbog toga svakoga meseca biramo i nagrađujemo kupca meseca, koji se izdvoji po takvoj komunikaciji i saradnji. Kako se u našem radu prepliće dosta ručnog rada i umetnosti, želja nam je da u što većoj meri približimo to i našoj zajednici. Pored toga što mogu izabrati gotove radove, kupci se mogu odlučiti i za “napravi sam” pakete kojima će se posvetiti na jedan poseban način, a time i više ceniti produkt ručnog rada, prirodnih materijala, umetnosti i prirode.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko smo napravili neki propust i u tvojim rukama se ne nalazi ono što je poručeno, izvinjavamo se. U tom slučaju kada nam se javiš, uvek ćemo ti ponuditi povraćaj novca, zamenu proizvoda ili drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.