(0 Recenzija)

• M A P A • print

Mapa predmeta je deo projekta sa master studija. Ona beleži moje lično blago pronađeno u porodičnoj kući i ateljeu za izradu vitraža. Dimenzija originalnog rada je 70 x 100 cm, međutim štampa se isključivo u određenim kadrovima. Svi delovi mape su ručno iseckani, ceo proces izrade trajao je oko dva meseca.

13EUR
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Vise detalja o proizvodu
Dimenzije: 20 x 20 cm Štampa: giclee štampa na akvarel papiru Tehnika: ručno iseckan kolaž
Uslovi dostave
Slanje isključivo Post Expressom u roku od 2 do 7 dana.
Povraćaj i zamena
Ukoliko dođe do oštećenja pošiljke molim Vas da me kontaktirate na e-mail: ena.borovac98@gmail.com kako bih u što kraćem roku poslala novu.
Podeli
Ena Borovac
Ena Borovac
Sombor, RS

Proveren prodavac

Porudžbine
5
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Zovem se Ena Borovac, rođena sam u Somboru 1998. godine. Završila sam grafički dizajn na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu, gde i živim. Trenutno završavam master studije iz ilustracije na engleskom univerzitetu Falmouth, koje pratim online. Kolaž je tehnika kojom se najviše služim u svojim ilustracijama, a često ga kombinujem sa crtežom i drugim veštinama. Ovde možete pronaći neke od mojih radova koji se prodaju kao printovi štampani u ograničenim serijama. Svaki kolaž print je unikat - razlikuju se u tome što je na svakom drugačiji komadić papirića ručno isečen i zalepljen nakon štampe. Radovi Vam stižu potpisani i pažljivo upakovani. Osim kolaža, bavim se i vitražom i mozaikom. Par primera Vas čeka ovde, a ukoliko Vi imate ideju, možete poručiti custom made radove. Još od gimnazijskih dana aktivno učestvujem u raznim projektima Ateljea Stanišić iz Sombora. Više od 100 godina vitraž je deo tradicije moje porodice. Posebne porudžbine radim u dogovoru sa Vama, tako da dobijate potpuno personalizovan rad. Rok izrade kao i cena zavisi od projekta. Isto važi i za originale kolaža. Cilj mi je da stvaram umetnost za decu, ali i da ih učim o njoj. Moji radovi namenjeni su za svu decu, bez obzira koliko godina imali.
Politika poslovanja
    Unikatni i kreativni radovi rađeni sa puno ljubavi.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko dođe do oštećenja pošiljke molim Vas da me kontaktirate na e-mail: ena.borovac98@gmail.com kako bih u što kraćem roku poslala novu.