(0 Recenzija)

Lubenica Čarape!

Sastav 50% vuna 50% akril Pri poručivanju je neophodno naznačiti u kojoj veličini želite čarape.

1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 5-7 dana
Više detalja o proizvodu
Ručno pletene čarape od mekane vunice, mešavine vune i akrila što ih čini posebno mekanim bez osećaja peckanja. Stvorene sa mnogo pažnje i ljubavi, da odmorite u njima i uživate u trenucima odvojenim za sebe. Čarape izrađujemo po porudžbini u roku od 3 do 6 radnih dana, a nekada taj rok može biti kraći ukoliko na lageru postoji određeni proizvod. Proizvodi se mogu prati u veš mašini na 40°. NAPOMENA Pri poručivanju je neophodno naznačiti u kojoj veličini želite čarape.
Uslovi dostave
Proizvode šaljemo post express-om ili kao cc paket. Iznos dostave je 350 rsd ukoliko šaljemo post express-om (bez otkupne vredjosti) odnosno 200 rsd ukoliko šaljemo kao cc paket ( bez otkupne vrednosti ). Moramo napomenuti da kod cc paketa ne postoji rok dostave kao kod post expressa. Postoji mogućnost da paket preuzmete u pošti ili na paketomatu, a u tom slučaju je poštarina jeftinija i iznosi 200 rsd ukoliko preuzimate u pošti odnosno 220 rsd ukoliko preuzimate na paketomatu. Plaćanje je moguće pouzećem ili uplatom na broj računa.
Povraćaj i zamena
Nisu mogući povraćaj i zamena.
Podeli
Pletivača
Pletivača
Sjenica, RS
Porudžbine
10
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Ovo je pletivača mame i ćerke! Volimo da spajamo tradicionalno i moderno! Naši proizvodi su ručno izrađeni od mekane vunice, mešavine vune i akrila, bez osećaja peckanja. Ako ste zimogrožljivi, ako volite da udete ušuškani dok odmarate ili radite od kuće, onda su naše čarapice idealne za Vas.
Politika poslovanja
    Proizvode izrađujemo po porudžbini u roku od 3 do 6 radnih dana, od momenta prijema porudžbine. Molimo Vas da pri poručivanju ostavite u delu za napomenu veličinu u kojoj želite da budu izrađene čarape. Veličina kapa za odrasle je univerzalna a ukoliko poručujete kape za decu onda je potrebno naznačiti uzrast deteta.
Povraćaj i zamena
    Nisu mogući povraćaj i zamena.