(0 Recenzija)

Hot Chocolate

Prirodni sojin i pčelinji vosak. Miris: Caramel Chocolate V: 14cm Š: 8cm D: 8cm

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Pred vama je originalna Hot Chocolate sveća - malo umetničko delo koje ističe svoju jedinstvenost i estetsku vrednost. Ova sveca jedinstvenog dizajna donosi nežnu mešavinu mirisa slatke vanile i krema od jagode. Njen miris vas poziva na trenutke opuštanja i uživanja, poput lagane šetnje kroz mirisni vrt. Ovaj unikatni komad nije samo ukras, već i dodatak koji unosi toplinu i harmoniju u prostor. Ona nije samo funkcionalan predmet, već i podsticaj za stvaranje prijatnih dana za sebe. Vreme gorenja uz pravilno korišćenje je 40+ h! ODRZAVANJE: Ne ostavljajte svece na direktnom suncu i u blizini predmeta koji emituju toplotu (sporet, grejalice, klima…), na hladnim mestima ili na mestima sa jakim strujanjem vazduha. Cuvajte svece na sobnoj temperaturi. Za duze gorenje isecite fitilj na duzinu od 2mm svaki put pre paljenja. Prilikom paljenja obavezno stavite svece na nezapaljivu povrsinu koja ce spreciti curenje. Ne ostavljajte svece u blizini zapaljivih materijala i bez nadzora!
Uslovi dostave
Dostavu vršimo na teritoriji Srbije. Porudžbine šaljemo kurirskom službom Aks i cena dostave je 390rsd. Ukoliko preferirate neku drugu kurirsku službu, nakon poručivanja možete nam pisati na shopketlimons@gmail.com. Ukoliko se desi da vam je u nekoj situaciji jako važno da proizvod preuzmete odmah, možete nam pisati na shopketlimons@gmail.com ili možete poslati poruku na našu Instagram stranicu.
Povraćaj i zamena
Sve primedbe će biti pažljivo razmotrene u najkraćem mogućem roku. U slučaju da je došlo do oštećenja ili neispravnosti proizvoda našom greškom, imate opciju zamene proizvoda ili povrata novca. Međutim, ukoliko je oštećenje proizvoda nastalo usled nepravilnog rukovanja ili nepažnje sa vaše strane, reklamacija će biti odbijena. Svaki proizvod dolazi sa uputstvom za upotrebu i održavanje. Ukoliko je oštećenje proizvoda nastalo tokom dostave zbog greške kurirske službe, samo primalac paketa može podneti zahtev za povrat novca. Molimo vas da poštujete ručnu izradu i trud koji ulažemo u svaki proizvod.
Podeli
Ketlimóns Candle Studio
Ketlimóns Candle Studio
Beograd, RS
Porudžbine
8
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Dobrodošli u čarobni svet Ketlimons mirisnih sveća! Mi smo brend osnovan 2022. godine u Beogradu, nastao sa željom da na ekološki i društveno odgovoran način učinimo svet malo mirišljavijim i lepšim mestom. Osnivačica našeg brenda je Katarina, ujedno i produkt dizajner i kreativni direktor našeg brenda. Ohrabrena idejom da svoju kreativnost ispolji na opipljiv i jedinstven način, odlučila se na korak ka preduzetništvu. Sa osmehom na licu i ljubavlju prema prirodi, iznova stvaramo sveće od održivih prirodnih materijala. Posvećeni smo očuvanju životne sredine i društvenoj odgovornosti. Naša proizvodnja temelji se na ekološkim principima. Sve naše sveće su napravljene od 100% prirodnog voska, bez upotrebe parafina. Koristimo mirisna ulja kozmetičkog kvaliteta kao i mirise posebno namenjene za sveće. Verujemo da je očuvanje planete najvažniji zadatak koji imamo i zato se takodje trudimo da minimizujemo otpad tokom procesa proizvodnje. Negujemo autentičnost i ljubav prema stvaranju i kreativnom procesu. Uvek težimo ka tome da stvaranje bude jedinstveno i neponovljivo putovanje. Kada kreiramo neki proizvod, nekada su potrebni meseci kako bismo došli do idealnog rešenja za neku zamisao. Zato cenimo i ohrabrujemo svaki trud kreativaca da budu inovativni, unikatni i da postavljaju trendove kako kod nas tako i u svetu. Ponosimo se time što su najveći profesionalci u svojim oblastima poklonili poverenje baš našem brendu. Saradjivali smo sa svetski poznatim kompanijama i izradjivali sveće za velike brendove kao što je "HBO (House of Dragons)", "Mattel (Barbie)", "Somersby", "Yettel", "Lenovo", "Imlek".. Autentičnost se može osetiti i prepoznati, i presrećni smo što možemo da budemo primer za to kako se trud i rad mogu isplatiti na načine na koje niste mogli ni zamišljati. Naše sveće imaju jedinstvene oblike i prepoznatljiv dizajn kojim se trudimo da postavimo najviše standarde, kako i u ekološkom smislu tako i u domenu same izrade proizvoda i izvrsnosti u posvećivanju detaljima. Svaka sveća koja dodje do vas je pažljivo ručno izrađena sa detaljima koji će vas oduševiti i uneti dodir elegancije i kreativnosti u vaš dom. Ali to nije sve! Pored izrade prelepih mirisnih sveća, mi smo tu da inspirišemo promene u društvu. Svesni važnosti društvene odgovornosti, podržavamo različite inicijative koje doprinose boljoj budućnosti. Akcije čišćenja prirode, širenje svesti o društvenoj i ekološkoj odgovornosti kao i humanitarne akcije, su deo naše posvećenosti zajednici i borbi za bolji i nežniji svet. Nema malog domaćeg brenda bez vraćanja ljubavi u prirodu i zajednicu, i one kojima je to najpotrebnije. Hvala vam što ste deo naše priče dok stvaramo magičnu atmosferu uz Ketlimons mirisne sveće. Uz vašu podršku nastavićemo da negujemo ljubav prema planeti i kreiramo trenutke radosti bez ekološkog traga.
Politika poslovanja
    Naša misija je da svet učinimo mirišljavijim i lepšim mestom, na kreativan i ekološki način. Takodje, važno nam je da primerom pokažemo da kompanije u ovoj oblasti mogu vršiti proizvodnju na ekološki prihvatljiv način, kao i izabrati zdravije alternative samih materijala za proizvodnju. To su osnovne i nepromenjive vrednosti našeg brenda, bez kojih naš brend ne bi mogao da postoji. Takodje, naš brend ne postoji bez naših kupaca koji nam svakodnevno vraćaju ljubav predivnim komentarima i reakcijama kada uživo vide naše proizvode. Komunikacija sa kupcima nam je jako važna i dajemo sve od sebe da odgovorimo na sva pitanja i upite u što kraćem roku, kao i da pružimo divno iskustvo kupovine od početka do kraja procesa. Zato biramo najbolje dostavljače na tržištu i zato ulažemo ogroman trud da sa velikom pažnjom i profesionalnošću proizvdedemo i upakujemo svaku porudžbinu.
Povraćaj i zamena
    Sve primedbe će biti pažljivo razmotrene u najkraćem mogućem roku. U slučaju da je došlo do oštećenja ili neispravnosti proizvoda našom greškom, imate opciju zamene proizvoda ili povrata novca. Međutim, ukoliko je oštećenje proizvoda nastalo usled nepravilnog rukovanja ili nepažnje sa vaše strane, reklamacija će biti odbijena. Svaki proizvod dolazi sa uputstvom za upotrebu i održavanje. Ukoliko je oštećenje proizvoda nastalo tokom dostave zbog greške kurirske službe, samo primalac paketa može podneti zahtev za povrat novca. Molimo vas da poštujete ručnu izradu i trud koji ulažemo u svaki proizvod.