(0 Recenzija)

Vukov heklane igračke

Heklana igračka lav krem

34EUR
Boja
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Vise detalja o proizvodu
Lava vole i dečaci i devojčice, jer ko ne voli kralja životinja, posebno kad je ovako sladak. Sjajan je poklon za rođendan, posebno kad želite da poklonite nešto drugačije, jer uglavnom svi biraju mede i zeke tako da ako odaberete lava velika je verovatnoća da deca već nemaju sličnu igračku. Takođe, lav je ručno napravljen uglavnom od pamuka tako da je bezbedan i siguran za decu, i veoma kvalitetan i moći će dugo da se igraju sa njim. A i mame će ga obožavati jer se lako održava pranjem u mašini.
Uslovi dostave
Pakete šaljem isključivo Post Expresom.
Povracaj i zamena
Mogu li da vratim kupljeni artikal? Da, naravno. Sve neoštećene artikle možete vratiti  u roku od 14 dana od momenta slanja.Troškove povratne poštarine snosi kupac. Artikli se moraju vratiti zapakovani u originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Mogu li da zamenim kupljeni artikal? Da, naravno. Sve neoštećene artikle možete zameniti u roku od 14 dana od momenta slanja. Troškove povratne poštarine snosi kupac. Artikli se moraju vratiti zapakovani u originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Novi artikl će biti poslat u zavisnosti od dostupnosti. Mogu li da vratim artikal koji sam dobila na poklon? Nažalost ne. Samo kupac može da traži povraćaj novca. Mogu li da zamenim artikal koji  sam dobila na poklon? Da, naravno. Sve neoštećene artikle možete zameniti u roku od 14 dana od momenta slanja. Troškove povratne poštarine snosite Vi. Artikli se moraju vratiti zapakovani u originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Novi artikl će biti poslat u zavisnosti od dostupnosti. Radite li igračke po porudžbini? Da, radim igračke po porudžbini ali isključivo u okviru postojeće ponude. Ukoliko je prodato nešto što ste propustili da kupite moguće je da se ponovi isti, ukoliko je dostupan materijal u toj boji, u suprotnom je moguće izabrati drugu boju. Kontaktirajte me radi detaljnijih informacija i dogovora.
Podeli
Card image
Porudzbine
32
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Vukov heklane igračke su porodična firma u kojoj glavnu ulogu ima jedna mama koja je želela da svom i svoj ostaloj deci napravi prelepe i zanimljive igračke koje su bezbedne za njih i kvalitetne. Igračke su testirane u Zavod za javno zdravlje Vojvodine

Saznaj vise