(0 Recenzija)

Cosy Knot sveća

Dekorativna mirisna sveća u obliku klupka izrađena od prirodnog sojinog voska i fitilja sa ravnim pletenicama od čistog pamuka.

Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Dekorativna mirisna sveća u obliku klupka izrađena od prirodnog sojinog voska i fitilja sa ravnim pletenicama od čistog pamuka. Malèna Candele sveće su ekološki prihvatljive, netoksične, biorazgradive i doprinose očuvanju naše planete. Detalji proizvoda: *6 cm x 6 cm *Težina: 60g Briga o sveći: *Ne čuvajte sveću na vlažnom mestu i izbegavajte direktno da je stavljate na sunčevu svetlost. *Ne stavljajte sveću blizu otvorenih prozora. *Izbegavajte oštre ivice. *Ne dodirujte sveću noktima. *Prašinu i dlačice uklonite tuferom ili ubrusom.
Uslovi dostave
Sveće šaljemo Poštom, uslugom Post Express. Cena dostave je 405rsd + 60rsd rukovanje otkupnom pošiljkom. Vreme dostave je od 2-7 radnih dana. U slučaju da su vam sveće potrebne u roku od 1-2 dana, molimo vas da nas kontantirate preko imejla: malenacandele@gmail.com ili preko instagram profila: malenacandele.
Povraćaj i zamena
Za sve reklamacije možete nam se obratiti putem mejla: malenacandele@gmail.com
Podeli
Studio Malèna Candele
Studio Malèna Candele
Beograd, RS
Porudžbine
51
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
1
O nama
    Studio Malèna Candele je brend koji proizvodi skulpturalne sveće od prirodnog sojinog voska, fitilja sa ravnim pletenicama od čistog pamuka i najkvalitetnijih eteričnih i mirisnih ulja bez ftalata. Sveće od sojinog voska su ekološki prihvatljive, biorazgradive i netoksične, a prilikom sagorevanja ne ispuštaju nikakve štetne materije. Svaka sveća je ručno rađena i izlivena u Beogradu. Sveće dolaze u divnom poklon pakovanju, a prilikom pakovanja, koristimo ekološku i recikliranu ambalažu.
Politika poslovanja
    .
Povraćaj i zamena
    Za sve reklamacije možete nam se obratiti putem mejla: malenacandele@gmail.com