(0 Recenzija)

ARIA BIKINI SET nude

100% Italijnska likra

Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
ARIA BIKINI namenjen je različitim građama tela. Veoma komforan za nošenje, kako na plaži, bazenu, sunčanju, tako i za savršene letnje kombinacije. Lako se održava, brzo suši i što je takođe bitno naglasiti ne pušta boju i ne bledi pri pranju ili izlaganju suncu. Minimalističnog kroja, Aria bikini možete nositi i vezivati na više različitih načina. Nova seriju koju smo šile odmah je dostupna, što znači da nakon Vaše porudžbine Aria bikini može biti na Vašoj adresi već kroz 1 radni dan. Pakete šaljemo Post expess-om i troškove dostave snosi kupac. Plaćanje se vrši pouzećem ili karticom putem Komuna web shop-a.
Uslovi dostave
Dostava se vrši službom Post express. Naglašavamo da u slučaju kašnjenja pošiljke odgovornost snosi kurirska služba, sem ako drugačije nije naglašeno.
Povraćaj i zamena
Zamene/povrat naših komada vršimo isključivo ukoliko je komad nenošen, bez oštećenja i sa originalnom etiketom. U oba slučaja, kupac snosi troškove dostave.
Podeli
Alle'Marie
Alle'Marie
Babušnica, RS
Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    ALLE’MARIE je brend koji su osnovale sestre Aleksandra i Marija Pešić. Najpre su počele sa blogom i tada su nastale prve fotografije. Svoje prve modele odeće izbacile su tek nešto kasnije. Cilj im je da žene koje nose njihovu odeću odišu samopouzdanjem, a da se u isto vreme osećaju komforno. Bitno im je žene uživaju u njihovim komadima i iznova ih nose! Odeću koju kreiraju i stvaraju je ujedno i ona koju same svakodnevno nose. Teže da odabir materijala i tkanina od kojih nastaju krajnji proizvodi, budu zaista visokog kvaliteta. Da budu dugotrajni i u što većoj meri prirodni. Zahvaljujući dragim kupcima, koji svakom kupovinom iz godine u godinu podržavaju njihov rad, rastu zajedno i inspirišu ih da budu još bolje i razvijaju svoj brend.
Politika poslovanja
    Naša politika poslovanja je od prvog dana težile ka tome da minimalizujemo otpad, te danas nakon kreiranja svakog komada odeće od ostatka šijemo gumice za kosu. Sve procese od početne ideje do krajnjeg proizvoda radimo same, kao i fotografisanje i plasiranje svakog od njih.
Povraćaj i zamena
    Zamene/povrat naših komada vršimo isključivo ukoliko je komad nenošen, bez oštećenja i sa originalnom etiketom. U oba slučaja, kupac snosi troškove dostave.