Alle'Marie
Alle'Marie
Babušnica, RS
Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    ALLE’MARIE je brend koji su osnovale sestre Aleksandra i Marija Pešić. Najpre su počele sa blogom i tada su nastale prve fotografije. Svoje prve modele odeće izbacile su tek nešto kasnije. Cilj im je da žene koje nose njihovu odeću odišu samopouzdanjem, a da se u isto vreme osećaju komforno. Bitno im je žene uživaju u njihovim komadima i iznova ih nose! Odeću koju kreiraju i stvaraju je ujedno i ona koju same svakodnevno nose. Teže da odabir materijala i tkanina od kojih nastaju krajnji proizvodi, budu zaista visokog kvaliteta. Da budu dugotrajni i u što većoj meri prirodni. Zahvaljujući dragim kupcima, koji svakom kupovinom iz godine u godinu podržavaju njihov rad, rastu zajedno i inspirišu ih da budu još bolje i razvijaju svoj brend.
Politika poslovanja
    Naša politika poslovanja je od prvog dana težile ka tome da minimalizujemo otpad, te danas nakon kreiranja svakog komada odeće od ostatka šijemo gumice za kosu. Sve procese od početne ideje do krajnjeg proizvoda radimo same, kao i fotografisanje i plasiranje svakog od njih.
Povraćaj i zamena
    Zamene/povrat naših komada vršimo isključivo ukoliko je komad nenošen, bez oštećenja i sa originalnom etiketom. U oba slučaja, kupac snosi troškove dostave.