wall notion
wall notion
Beograd, RS

Proveren prodavac

Porudžbine
25
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Ja sam Tereza Ivanović. Bavim se svojim glupim forama (nisu sve), a grafički dizajn mi pomaže da izgledaju lepo. Wall Notion sam stvorila 2017. godine dok sam pokušavala da nađem smisao u besmislenosti života. Wall Notion iliti Misao Zida ima jedan jedini cilj, da konačno skloni zid koji uporno gradiš oko svojih predrasuda, lažnih uverenja i toksičnih navika. Moja misija je da te ubedim da počneš da radiš ono što te radi, a ako ne znaš šta je to - da saznaš. Glavni sastojci brenda su: ljubav, humor, motivacija, pokret, igra reči. Do ideja dolazim tako što u blejama slušam ljude šta ih loži i pokreće, šta ih koči i sputava. *Realno hajde malo da slušamo ljude dok pričamo sa njima, možda nastane brend od toga npr.* Zatim pobednička kombo - priroda & čist vazduh.
Politika poslovanja
    Printove šaljemo post express-om u roku od dva do sedam radnih dana od prijema porudžbine. Zaštićeni su tokom transporta tako da bezbedno i euforično stižu u tvoj dom.
Povraćaj i zamena
    Ako je pošiljka kojim slučajem stigla oštećena - obrati nam se na mejl wall.notion@gmail.com i rešavamo problem dok izgovoriš ''problem''. Sve osnovane reklamacije koje se tiču nedostataka ili oštećenja proizvoda biće realizovane zamenom proizvoda ili povratom novca u roku od 30 dana.