Mašinka
Mašinka
Beograd, RS
Porudžbine
4
Član od
2024
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Spoj udobnosti i seksipila inspirisan slobodom kako pokreta tako i duha. Kvalitetni materijali su pažljivo ukrajani u savršene odevne komade koji slave individualnost i snagu žene…
Politika poslovanja
    1 Mi nećemo prihvatiti odgovornost za nemogućnost za postupanje u skladu sa uputstvima za negu, koja se nalaze na Robi ili u njenom pakovanju. 2 Mi ćemo preduzeti sve razumne napore, koliko je to u našoj moći, da detalji o vašoj porudžbini i plaćanju budu sigurni, ali se nećemo smatrati odgovornim ako pored svih naših napora i preduzetih mera treće lice neovlašćeno pristupi podacima koje ste dali prilikom pristupa ili naručivanja na Vebsajtu. U slučaju da je kupac paket preuzeo od kurira, kupac je u potpunosti odgovoran za sadržaj paketa. Ako u paketu nedostaju proizvodi, kontaktirajte službu za dostavu za protokol potraživanja. Bez protokola za žalbe od prevoznika nije moguće zahtevati gubitak proizvoda. Takav zahtev neće biti prihvaćen. 3 Nećemo se smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledičnu štetu ili gubitak profita ili druge nematerijalne imovine u meri u kojoj je to moguće važećim propisima. Ovo isključenje se odnosi i na slučajeve o kojima smo obavešteni, o kojima smo znali ili morali znati da je šteta moguća. Ništa u ovim Opštim uslovima neće ograničiti ili iskuljučiti odgovornost MASINKA.RS u skladu sa važećim propisima. U svakom slučaju i do granice dozvoljene važećim propisima naša ukupna odgovornost za štetu u vezi sa Ugovorom je strogo ograničena na nabavnu cenu robe koju ste kupili.
Povraćaj i zamena
    (a) Roba mora biti vraćena u roku od 14 dana od dana kada ste poslali Obrazac za odustanak od ugovora. (b) Vraćena Roba mora biti neoštećena, čista, u originalnom pakovanju, nenošena sa originalnim oznakama i u stanju i vrednosti u kakvoj ste je primili. Roba mora biti vraćena kompletna zajedno sa dodacima, dokumentacijom i poklonima (ukoliko ste ih primili). INFO: Donji veš iz higijenskih razloga ne može se vratiti. (c) Svako vraćanje ili zamena se vrši tako što ispunite obrazac za Zamenu ili Povratak robe i pošaljete bilo kojom kurirskom službom. Troškove vraćanja ili zamene snosi KUPAC. (d) Obavezni ste da se o Robi koja se kod vas nalazi starate kao dobar domaćin i isključivo ste odgovorni za umanjenu vrednost Robe koja nastane kao posledica rukovanja Robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovila priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.