Mashtanje
Mashtanje
Sremska Mitrovica, RS
Porudžbine
6
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Ćao! Moje ime je Jelena i ja sam arhitekta koji voli da crta. Opčinjena sam gradovima, arhitekturom, mestima sa posebnom atmosferom i energijom. Energiju gradova i prizora u koje sam se zaljubila, kao i svoje snove, olovkom i četkicom prenosim na papir, i to se zove Maštanje. Ilustracije vraćaju (i mene i vas) ponovo na mesta koja volimo, cenimo, mesta u kojima smo živeli ili mesta koja su u nama ostavila trag - mesta koja nose uspomene i sećanja. Printove možete uramiti, staviti na policu, zakačiti štipaljkom - oni su podjednako lepi i uramljeni ali i neobavezni. Zajedno maštamo i putujemo kroz prostore i sećanja.
Politika poslovanja
    U svemu što radim težim kvalitetu i visokim kriterijumima. Moj mali brend mi je naročito važan, kao sad već glavni izvor finansiranja i kao ostvarenje mojih snova. Zato je svaki proizvod pre slanja pregledan, pažljivo upakovan i poslat sa mnogo ljubavi. Tako sam stvorila čitavu zajednicu koja počiva na međusobnom uvažavanju i poverenju, i možete biti sigurni da kupovinom mojih proizvoda podržavate prave vrednosti.
Povraćaj i zamena
    Reklamacija je dozvoljena, svaka reklamacija će biti pregledana i uzeta u obzir. Sve printove koji stignu oštećeni prilikom transporta, šaljem ponovo o svom trošku.