Laserman Shop
Laserman Shop
Subotica, RS
Porudžbine
93
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Dobro došli. Ja sam Laserman. Dupli tata koji je na nagovor napravio lasersku radionicu u svom dvorištu, kako bi za svoju decu pravio razne igračke od drveta i tkanine. Vremenom je radionica rasla a proizvodi su postajali sve ozbiljniji i raznovrsniji. Hobi je postao posao. Laserman shop nastao je sa idejom da svaki muškarac može imati mesto za organizaciju svojih sitnica. I da svaka žena može imati u rukavu sjajnu ideju za poklon koji nigde ne može da se kupi niti nađe. Jednako kao što je teško pronaći urednog i organizovanog muškarca. Ali vam ja mogu pomoći da takav postane.
Politika poslovanja
    Ručno pravljeni i korisni proizvodi. Zato što je muškom polu jako teško pronaći poklon proizvodi su prilagođeni njihovim potrebama ali ne isklučivo. Stoga se neretko dešava da pokloni završe i u ženskim rukama.
Povraćaj i zamena
    U slučaju bilo kakvog oštećenja ili proizvod nije adekvatan (pogrešan model, pogrešna boja ili gravura), uz dogovor putem telefona ili mejla po hitnom postupku organizuje se dorada ili zamena proizvoda o trošku proizvođača. Ukoliko kupac nije zadovoljan dogovorenim uslovima novac će biti vraćen. Broj telefona 0694195785 Email laserman.gs@gmail.com
Ukupno 0 rezultata
Nema proizvoda koji odgovaraju kriterijumima pretrage