Ekser i konac
Ekser i konac
Smederevo, RS
Porudžbine
9
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Zdravo živo! Mi smo mala porodična stvaraonica, koja svojim rukama i srcem stvara jedinstvena umetnička dela. Kod nas se drvo, ekseri, konac i boje prepliću i nastaju zanimljive rukotvorine. Naša dela se koriste kao zidna dekoracija. Unose svežinu, čudjenje i oduševljenje gde god da se pojave. Svaki naš komad je odradjen sa posebnom pažnjom i ljubavlju, kao takav svaki je neponovljiv i jedinstven. Tu smo da vaše prostorije obojimo ljubavlju. Kristina i Vladimir
Politika poslovanja
    Ceo proces izrade čini ručni rad. Od pravljenja daske kao podloge, do kucanja ekserića, kao i punjeja koncem. Koristimo najkvalitetnije materijale, puno drvo, čelične ekseriće, 100% pamučni konac. Svako poručeno delo pravimo ispočetka, što znači da nemamo spremno, i da će izrada malo potrajati. Pored objavljenih izgleda dela moguće je poručiti potpuno personalizovano delo po vašem ukusu. Sa svim detaljima po izboru. Rok izrade takvih dela 20-30dana, u zavisnosti od gužve u kojoj se tada nalazimo.
Povraćaj i zamena
    Oštećena dela prilikom transporta, kao i dela koja nisu zadovoljila vaša očekivanja iz nekog razloga se mogu reklamirati. Rok za reklamaciju je 7 dana od dana primljenjene pošiljke. Vraćanje u originalnom pakovanju. Troškove povratne poštarine snosi kupac.