Korpa

Mini korpa

Ogledalo "Život u ružičastom"
Svi proizvodi brenda Li-la ogledala
Više detalja o brendu
Prijavi proizvod
15000

Ogledalo "Život u ružičastom"

15.000,00 RSD

Unikatno ručno oslikano ogledalo s reljefnim apstraktnim motivima. Ogledalo je oslikano akrilnim bojama u reljefnoj tehnici i premazano zaštitnim lakom na vodenoj bazi.

Okvir je izrađen od medijapana, prečnik ogledala je 60cm, debljina okvira je 16mm, a širina okvira 9cm.

Ogledalo nije odmah dostupno, moguće je slično izraditi u dimenzijama 40-90cm, sa rokom izrade 10-20 dana, a cena ovisi o dimenziji.

POŽURI! OGRANIČENA KOLIČINA NA STANJU
dana sati minuti sekundi
- +
Dostupnost:Pravi se po porudžbini
Rok za isporuku: 14 do 21 radnih dana
Opcije dostave:

Lično preuzimanje - Novi Sad: 0,00 RSD (+0,00 RSD trošak otkupnine)

Post Express: 420,00 RSD (+50,00 RSD trošak otkupnine)

Details

Li-la ogledala su potpuno unikatna ogledala koja teže da unesu umetnost u vaš život i podare notu posebnosti i estetike jednom funkcionalom komadu kakvo je ogledalo. Svako li-la ogledalo je i umetničko delo i ogledalo.

Sviđaju se ljudima koji žele iskočiti iz uniformosti današnjeg uređenja enterijera, pokloniti sebi ili drugima nešto drugačije šta ih privlači sličnošću sa samima sobom. Ljudi koji se odlučuju za ova ogledala sami kreiraju svoj stil i teže autentičnosti. Raduju ih lepe, pažljivo odabrane stvari i vole biti okruženi njima. 

Li-la ogledala dolaze iz male porodične radionice, gde se izrađuju od izrezivanja i obrade okvira, preko oslikavanja, lakiranja okvira i montiranja ogledala do pripreme za eventualno kačenje na zid. Potrebno je više etapa i više dana za izradu jednog ogledala, rok izrade za narudžbe je 10 dana. Vama stižu Post Expressom zapakovana u kutiju i sa personalizovanom porukom pa mogu odlično poslužiti kao vredan poklon dragim ljudima za bilo koju priliku.

Ova ogledala su pre svega dekorativni predmet, ali sa očuvanom primarnom funkcijom ogledala - možete ih koristiti okačene na zid ili prislonjene na toaletni sto ili kakvu policu. Takođe, izuzetno dobro se uklapaju u zidne galerije i daju element dinamike kompoziciji.

Reviews

Napišite vašu recenziju i ocenite

You're reviewing: Ogledalo "Život u ružičastom"

Politika shopa
Search engine powered by ElasticSuite