(0 Recenzija)

Modna i sportska odeća ARAL KOLEKCIJA

Ženska mornarska majica bez rukava, Kapri, Aral kolekcija

8EUR
Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
1
Dostupnost: Na stanju
Vise detalja o proizvodu
Mornarska majica Kapri bez rukava je izborom materijala poput viskoznog žerseja koji se koristi za izradu najmekanijeg rublja, pun pogodak za tople letnje mesece . Krojena po uzoru na bluzice sa čamac izrezom i falticama na ramenima daje majici malo svečanoji ton. Kombinacije su razne: uz lanene suknje, šorceve ili pantalone ali podjednako dobro stoji i na farmerke i na teksas suknje. Proizvedeno u Srbiji u maloj porodičnoj radionici koja neguje kvalitet izrade sa višedeceniskom iskustvom u izradi odevnih predmeta za druge brendove. Pranje na 40 stepeni u mašini , sušenje na vazduhu.
Uslovi dostave
Dostavljamo Postekspres kurisrskom službom ili Bex kurirskom službom. Na iznos iznad 6.000 dinara poštarina je besplatna.
Povracaj i zamena
PTT je besplatan za poruđžbine  iznad 6.000 dinara. Odeća  izrađena u veličinama od M do XL može da se zameni. Za odeću rađenu po meri ne radimo povraćaj. Rok zamene robe  je 3 radna dana  uz plaćanje povratne PTT usluge. Prilikom izrade odeće po meri naplaćujemo avans 20% od ukupne cene proizvoda.
Podeli
Porudzbine
3
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Pravimo garderobu za žene i devojčice . Odevne kombinacije koje odišu ženstvenom notom za ceo dan . Elegantna crta svakog odevnog predmeta je naš pečat.

Saznaj vise