(0 Recenzija)

Modna i sportska odeća ARAL KOLEKCIJA

Ženska haljina LOTOS, ARAL kolekcija

Materijal Viskozni žersej Veličine M, L, XL

28EUR
Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Vise detalja o proizvodu
Lotos , haljina je ležernog kroja sa V izrezom, ima bočne šliceve i đžepove a na leđima je sečena u struku ima blagu falticu, koja pad na leđima čini lepšim. Krojena je sa željom da vam tople letnje mesece na plaži, kod kuće ili u gradu učini lagodnijim. Izrađena je od viskoznog žerseja , mekanog opipa koji se koristi i za izradu donjeg rublja nežnog za vašu kožu.  Ako želite da sa haljinom Lotos uživate po gradu ili vama omiljenoj plaži poručite je i za 10 dana biće izrađena  po vašim merama. Održavati mašinskim pranjem na 30 stepeni na blagim programima, sušiti na vazduhu.
Uslovi dostave
Dostavljamo Postekspres kurisrskom službom ili Bex kurirskom službom. Na iznos iznad 6.000 dinara poštarina je besplatna.
Povracaj i zamena
PTT je besplatan za poruđžbine  iznad 6.000 dinara. Odeća  izrađena u veličinama od M do XL može da se zameni. Za odeću rađenu po meri ne radimo povraćaj. Rok zamene robe  je 3 radna dana  uz plaćanje povratne PTT usluge. Prilikom izrade odeće po meri naplaćujemo avans 20% od ukupne cene proizvoda.
Podeli
Porudzbine
3
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Pravimo garderobu za žene i devojčice . Odevne kombinacije koje odišu ženstvenom notom za ceo dan . Elegantna crta svakog odevnog predmeta je naš pečat.

Saznaj vise