(0 Recenzija)

Traka za kosu KRUNA

Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Naše svetlucave krunice izrađene su od filca sa šljokicama, bisera i zlatnog tila. Lagana i udobna krunica je postavljena na mekani držač tako da ne ostavlja tragove od nošenja. Savršena za rođendanse proslave ili posebne prilike. Približna veličina (širina) same krunice sa tilom je 8 cm
Uslovi dostave
Dostavu vršimo  u roku od 3-5 radnih dana od datuma poručivanja proizvoda. Ukoliko poručujete proizvod koji nije na stanju rok za izradu i dostavu je 15 - 25 radnih dana. Za iznos porudžbine preko 3500rsd dstava je besplatna
Povraćaj i zamena
Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.
Podeli
Seemly Toys
Seemly Toys
Beograd, RS
Porudžbine
57
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Dobrodošli u Seemly Toys - mesto gde kreativnost i učenje idu ruku pod ruku! Naša prodavnica specijalizovana je za izradu visokokvalitetnih edukativnih igračaka i dekoracija koje podstiču maštu i razvoj dece. Verujemo da učenje može biti zabavno i inspirativno, a naši proizvodi su dizajnirani da pruže najbolje iskustvo kako deci tako i roditeljima. Svaka igračka je pažljivo izrađena da razvija fine motoričke veštine, logičko razmišljanje i kreativnost. Naša dekoracija dodaje magiju svakom dečijem kutku, stvarajući prostor gde se uenje i igra sreću.
Politika poslovanja
    Za iznos porudžbine preko 3500rsd dostava je besplatna.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.