(0 Recenzija)

Tiha knjiga - koferče pink

Naša igračka je posebno dizajnirana za putovanja - lagana i sklopiva, savršena je za izlete ili duža putovanja automobilom. Uz ovu multifunkcionalnu igračku, vaše dete će biti zabavljeno i zauzeto tokom putovanja, istovremeno razvijajući svoje sposobnosti i veštine. Dajte svojoj deci najbolje što mogu imati s našim didaktičkim koferčićem u roze boji. Podstaknite njihov rast, razvoj i ljubav prema učenju kroz ovu jedinstvenu i interaktivnu igračku koja će ih pratiti u mnogim avanturama! Ova edukativna igračka će zabavljati vaše dete satima! Tokom prvih godina života detetov mozak se brzo razvija, tada je odlična prilika da uvedete igračke koje podstiču razvoj različitih kognitivnih i fizičkih veština. Inspirišite njihovu maštu i podstaknite ih na učenje ovom jedinstvenom edukativnom tablom. Vreme je da učimo kroz igru.   Najbolji poklon za 1. rođendan. Ova senzorna igračka je nezamenljiva za svakog mališana od 8 meseci do 4 godine i više. Brojevi i alfabet koji selepe za pozadinu! Sl

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Upoznajte se s našim zabavnim didaktičkim koferčetom u roze boji! Ova jedinstvena igračka pruža ne samo sate zabave već i brojne obrazovne mogućnosti za vaše mališane. Na jednoj strani koferčića, nalazi se kombinacija čičak traka na koju deca mogu zalepiti brojeve i slova. Ovo interaktivno iskustvo omogućava deci da se igraju s osnovnim brojevima i slovima, podstičući njihovu radoznalost i ljubav prema učenju. Sa druge strane koferčića, deca će pronaći još jednu iznenađujuću i zabavnu aktivnost - slagalicu nilskog konja! Ova zanimljiva igra podstiče maštu i motoričke veštine dece, dok ih motiviše da rešavaju probleme i uspešno slože ovo simpatično stvorenje. No, to nije sve! Kada otvorite koferčić, očekuje vas 14 različitih zadataka koji će angažovati vaše dete i pružiti im bezbrojne mogućnosti za učenje kroz igru. Rajfešlusi, dugmići, pertle i razne kopče poboljšaće fine motoričke veštine dok istražuju različite načine spajanja i razdvajanja.
Uslovi dostave
Dostavu vršimo  u roku od 3-5 radnih dana od datuma poručivanja proizvoda. Ukoliko poručujete proizvod koji nije na stanju rok za izradu i dostavu je 15 - 25 radnih dana. Za iznos porudžbine preko 3500rsd dstava je besplatna
Povraćaj i zamena
Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.
Podeli
Seemly Toys
Seemly Toys
Beograd, RS
Porudžbine
54
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Seemly Toys se bavi izradom igračaka koje stimulišu učenje, podstičući decu da eksperimentišu i kroz igru pomažu pri razvoju fine motorike i kreativnosti. Pravljene sa puno ljubavi po ugledu na Montessori i NTC način učenja.
Politika poslovanja
    Za iznos porudžbine preko 3500rsd dostava je besplatna.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.