(0 Recenzija)

Tiha knjiga - FIĆA

Bezbednost je naša najviša prioriteta, tako da svi delovi igračke pažljivo su zašiveni na podlogu, što sprečava da se odvoje i postanu potencijalno opasni. Takođe, ne morate brinuti o tome da će dete stavljati delove igračke u usta ili progutati ih, jer su svi sigurno postavljeni i bezbedni za igru. Osim što će vašem detetu pružiti sati zabave, ova edukativna igračka će takođe podržati razvoj njihove mašte, kreativnosti i rešavanja problema.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Predstavljamo vam edukativnu igračku koja će zabaviti i podučiti vaše mališane na kreativan način - Auto tiha knjiga za razvoj fine motorike! Ova šarmantna igračka u obliku automobila je dizajnirana da pruži mnoštvo edukativnih izazova prilagođenih uzrastu dece od 12 meseci do 5 godina. Unutar igračke nalaze se različite igre koje će podržati razvoj finih motoričkih veština kod dece, istovremeno ih podstičući na učenje i istraživanje. Jedna od igara je "Gledam na sat", koja će pomoći starijoj deci da prepoznaju brojeve i osnove vremena. Ovo će biti zabavna aktivnost koja će ih pripremiti za kasnije obaveze i disciplinu u životu. Uz to, igračka sadrži i elemente poput zakopčavanja dugmadi, rajferšlusa, vežbanja vezivanja pertli, kao i raznih kopči i zadataka. Sve ove igre će podstaknuti dete da razvija spretnost prstiju i koordinaciju pokreta, što će biti od ključnog značaja za kasnije veštine pisanja, crtanja i manipulacije sitnim predmetima.
Uslovi dostave
Dostavu vršimo  u roku od 3-5 radnih dana od datuma poručivanja proizvoda. Ukoliko poručujete proizvod koji nije na stanju rok za izradu i dostavu je 15 - 25 radnih dana. Za iznos porudžbine preko 3500rsd dstava je besplatna
Povraćaj i zamena
Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.
Podeli
Seemly Toys
Seemly Toys
Beograd, RS
Porudžbine
54
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Seemly Toys se bavi izradom igračaka koje stimulišu učenje, podstičući decu da eksperimentišu i kroz igru pomažu pri razvoju fine motorike i kreativnosti. Pravljene sa puno ljubavi po ugledu na Montessori i NTC način učenja.
Politika poslovanja
    Za iznos porudžbine preko 3500rsd dostava je besplatna.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.