(4 Recenzija)

Sofistik puter za telo

Sastav: Šea puter, Ulje semenki grožđa, Gicerin, Ulje šafranike, Ulje jojobe, Etarsko ulje vanile / limuna / kafe / lavande / cimeta i pomorandže, Vitamin E; Zapremina: 228 ml - staklena ambalaža;

Miris
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Sofistik puter za telo se bazira na nerafinisanom šea puteru koji sadrži različite masne kiseline koje neguju i pomažu iziritiranoj koži. Pre svega se preporučuje za suvu i osetljivu kožu sklonu pucanju kojoj je često potrebno više nege. Pored šea putera, sadrži i ulje semenka grožđa, šafranike i jojobe, sastojci koji će vašoj koži pomoći da održi hidriranost i mekoću, posebno tokom zimskih meseci.
Uslovi dostave
Dostava dostupna preko Post express-a na teritoriji Republike Srbije ili lično preuzimanje u Beogradu na opštini Vračar. Rok usporuke je 1 do 2 dana od potvrde porudžbine.
Povraćaj i zamena
Kontaktirajte nas za više informacija
Podeli
Sofistik kozmetika
Sofistik kozmetika
Beograd, RS
Porudžbine
22
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
1
O nama
    Sofistik kozmetika se bavi izradom prirodne kozmetike, rađene sa puno ljubavi i pažnje, nastala iz ideje jednog tehnologa. Svi proizvodi sadrže najkvalitetnije prirodne sastojke i za njihovo formulisanje je uloženo dosta truda i mukotrpnih sati. Ono što izdvaja Sofistik kozmetiku jeste široka paleta različitih mirisa između kojih možete da birate, kao i mogućnost izrade setova koje možete pokloniti sebi ili Vama bliskoj osobi.
Politika poslovanja
    Kontaktirajte nas za više informacija
Povraćaj i zamena
    Kontaktirajte nas za više informacija