(1 Recenzija)

Sofistik piling za telo

Sastav: šećer, bademovo ulje, morska so, ulje jojobe, kandelila vosak, etarsko ulje, vitamin E, eksfoliator Zapremina: 228 ml - staklena ambalaža

Miris
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Piling za telo na bazi kombinacije šećera i soli, obogaćene uljem badema i jojobe. Koristi se radi boljeg upijanja krema ili putera i samim tim efikasnije hidratacije, otpušavanja pora, sprečavanja urastanja dlaka i sve u svemu kako bi koža bila mekša i ujednačenija. Dostupan u 5 mirisa.
Uslovi dostave
Dostava dostupna preko Post express-a na teritoriji Republike Srbije ili lično preuzimanje u Beogradu na opštini Vračar. Rok usporuke je 1 do 2 dana od potvrde porudžbine.
Povraćaj i zamena
Kontaktirajte nas za više informacija
Podeli
Sofistik kozmetika
Sofistik kozmetika
Beograd, RS
Porudžbine
25
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Sofistik kozmetika se bavi izradom prirodne kozmetike, rađene sa puno ljubavi i pažnje, nastala iz ideje jednog tehnologa. Svi proizvodi sadrže najkvalitetnije prirodne sastojke i za njihovo formulisanje je uloženo dosta truda i mukotrpnih sati. Ono što izdvaja Sofistik kozmetiku jeste široka paleta različitih mirisa između kojih možete da birate, kao i mogućnost izrade setova koje možete pokloniti sebi ili Vama bliskoj osobi.
Politika poslovanja
    Kontaktirajte nas za više informacija
Povraćaj i zamena
    Kontaktirajte nas za više informacija