(3 Recenzija)

Sofistik balzam za usne

Sastav: ricinusovo ulje, šea puter, ulje badema, nevena, kantariona, kandelila vosak, vitamin E, etarsko ulje Zapremina:10 ml - aluminijumska ambalaža

Miris
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Prirodni balzam za usne na bazi kandelila voska i kombinacije ulja. Potreba za ovim proizvodom se javlja ne samo usled želje za lepim izgledom usana, već i zbog neophodne dodatne hidratacije i regeneracije suvih i oštećenih usana, posebno za vreme hladnih zimskih meseci. Dostupan u 5 mirisa.
Uslovi dostave
Dostava dostupna preko Post express-a na teritoriji Republike Srbije ili lično preuzimanje u Beogradu na opštini Vračar. Rok usporuke je 1 do 2 dana od potvrde porudžbine.
Povraćaj i zamena
Kontaktirajte nas za više informacija
Podeli
Sofistik kozmetika
Sofistik kozmetika
Beograd, RS
Porudžbine
25
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Sofistik kozmetika se bavi izradom prirodne kozmetike, rađene sa puno ljubavi i pažnje, nastala iz ideje jednog tehnologa. Svi proizvodi sadrže najkvalitetnije prirodne sastojke i za njihovo formulisanje je uloženo dosta truda i mukotrpnih sati. Ono što izdvaja Sofistik kozmetiku jeste široka paleta različitih mirisa između kojih možete da birate, kao i mogućnost izrade setova koje možete pokloniti sebi ili Vama bliskoj osobi.
Politika poslovanja
    Kontaktirajte nas za više informacija
Povraćaj i zamena
    Kontaktirajte nas za više informacija