(0 Recenzija)

Slagalica

8EUR
Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Vise detalja o proizvodu
Istraživanja psihologa pokazala su da postoji razlika u tome kako deca vide slagalicu u drugačijem uzrastu, a da je najbolji period da počnu da ih aktivno rešavaju oko druge-treće godine. Tada koriste takozvanu metodu učenja na greškama , a već sa četiri godine mogu da upotrebe informacije sa samih delića kako bi zaključili koji gde ide. To naravno ne znači da deca ne mogu i ranije da probaju da ih rešavaju, zabavljaju se i imaju osećaj ispunjenosti po završetku izazova. To sve postaje osnova za mnoge druge sposobnosti i, uz redovnu okruženost i bavljenje slagalicama, doprinosi razvoju sposobnosti zaključivanja, motoričkih veština...   6 ključnih benefita prilikom slaganja puzzli Prepoznavanje oblika Učenje sveta oko sebe Koordinacija između oka i ruke Motoričke sposobnosti Svest o prostoru oko sebe Koncentracija i raspon pažnje
Uslovi dostave
Dostavu vršimo  u roku od 3-5 radnih dana od datuma poručivanja proizvoda. Ukoliko poručujete proizvod koji nije na stanju rok za izradu i dostavu je 15 - 25 radnih dana. Za iznos porudžbine preko 3500rsd dstava je besplatna
Povraćaj i zamena
Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.
Podeli
Seemly Toys
Seemly Toys
Beograd, RS

Proveren prodavac

Porudžbine
50
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Seemly Toys se bavi izradom igračaka koje stimulišu učenje, podstičući decu da eksperimentišu i kroz igru pomažu pri razvoju fine motorike i kreativnosti. Pravljene sa puno ljubavi po ugledu na Montessori i NTC način učenja.
Politika poslovanja
    Za iznos porudžbine preko 3500rsd dostava je besplatna.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.