(0 Recenzija)

Slagalica

Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Više detalja o proizvodu
Istraživanja psihologa pokazala su da postoji razlika u tome kako deca vide slagalicu u drugačijem uzrastu, a da je najbolji period da počnu da ih aktivno rešavaju oko druge-treće godine. Tada koriste takozvanu metodu učenja na greškama , a već sa četiri godine mogu da upotrebe informacije sa samih delića kako bi zaključili koji gde ide. To naravno ne znači da deca ne mogu i ranije da probaju da ih rešavaju, zabavljaju se i imaju osećaj ispunjenosti po završetku izazova. To sve postaje osnova za mnoge druge sposobnosti i, uz redovnu okruženost i bavljenje slagalicama, doprinosi razvoju sposobnosti zaključivanja, motoričkih veština...   6 ključnih benefita prilikom slaganja puzzli Prepoznavanje oblika Učenje sveta oko sebe Koordinacija između oka i ruke Motoričke sposobnosti Svest o prostoru oko sebe Koncentracija i raspon pažnje
Uslovi dostave
Dostavu vršimo  u roku od 3-5 radnih dana od datuma poručivanja proizvoda. Ukoliko poručujete proizvod koji nije na stanju rok za izradu i dostavu je 15 - 25 radnih dana. Za iznos porudžbine preko 3500rsd dstava je besplatna
Povraćaj i zamena
Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.
Podeli
Seemly Toys
Seemly Toys
Beograd, RS
Porudžbine
55
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Dobrodošli u Seemly Toys - mesto gde kreativnost i učenje idu ruku pod ruku! Naša prodavnica specijalizovana je za izradu visokokvalitetnih edukativnih igračaka i dekoracija koje podstiču maštu i razvoj dece. Verujemo da učenje može biti zabavno i inspirativno, a naši proizvodi su dizajnirani da pruže najbolje iskustvo kako deci tako i roditeljima. Svaka igračka je pažljivo izrađena da razvija fine motoričke veštine, logičko razmišljanje i kreativnost. Naša dekoracija dodaje magiju svakom dečijem kutku, stvarajući prostor gde se uenje i igra sreću.
Politika poslovanja
    Za iznos porudžbine preko 3500rsd dostava je besplatna.
Povraćaj i zamena
    Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod potrebno je da reklamaciju izvršite u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa.