(0 Recenzija)

Shadow BF 1006 kožni novčanik

Model: Shadow BF Materijal: Kože Dollaro i Buttero iz štavionice Wallpier Dimenzije: 115x87 mm Slotovi za kartice: 8 kom Boje: Braon, Zelena

89.5EUR
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Vise detalja o proizvodu
Sbrkovi novčanici se prave ručno od kvalitetne italijanske kože, pretežno Pueblo iz štavionice Badalasi Carlo, Buttero iz štavionice Wallpier i Gaucho oil buffed iz štavionice La Bretagna. Svi naši modeli su originalni dizajn, a kroz izbor različitih boja kože i konca postižemo da svaki bude unikatan i poseban. U proizvodnji ne koristimo industrijske alate i mašine i vodimo računa o svakom detalju. Nudimo mogućnost izrade novčanika u kombinaciji boja i kože po izboru kupca. Hvala što podržavate male proizvođače!
Uslovi dostave
Dostava PostExpress-om na teritoriji cele Srbije u roku od 3 radna dana. Vršimo i dostavu po celom svetu.
Povraćaj i zamena
Roba se može vratiti dva dana od preuzimanja.
Podeli
Sbrkovi leathercrafts
Sbrkovi leathercrafts
Beograd , RS

Proveren prodavac

Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Sbrkovi novčanici se prave ručno od kvalitetne italijanske kože, pretežno Pueblo iz štavionice Badalasi Carlo, Buttero iz štavionice Wallpier i Gaucho oil buffed iz štavionice La Bretagna. Svi naši modeli su originalni dizajn, a kroz izbor različitih boja kože i konca postižemo da svaki bude unikatan i poseban. U proizvodnji ne koristimo industrijske alate i mašine i vodimo računa o svakom detalju.
Politika poslovanja
    Nudimo mogućnost izrade novčanika u kombinaciji boja i kože po izboru kupca.
Povraćaj i zamena
    Roba se može vratiti dva dana od preuzimanja.