(0 Recenzija)

Set bedževa i stikera "Ona 1"

Set bedževa i stikera za deljenje sa drugaricama, sestrama, mamama! "Ona 1" set sadrži 9 stikera i 9 bedževa koji slave žensku energiju!

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Set "Ona 1" nastao je sa željom da se proslavi ženska energija i ponosno ponese poruka o ženskoj snazi na reveru ili zalepi za rokovnik ili laptop. Set sadrži list sa 9 stikera i 9 pripradajućih bedževa u jarkim, veselim bojama. Set sadrži sledeće bedževe i stikere: nestpljiva, ljubavna, radoznala, kompleksna, emotivna i analogna, kao i tri šarena motiva. Prečnik stikera je 3,5 cm, dok je prečnik manjih bedževa 2,6 cm a većih 3,6 cm. Set možete, uz kafu i kolače, pregledati i podeliti sa sestrama, prijateljicama, mamama i tetkama, pa što da ne, i bakama! Lep poklon za žene koje su vam ulepšavaju svakonevicu svojom energijom, emocijama i donose vam radost.
Uslovi dostave
Pošiljke dostavljam Post expressom. Postoji mogućnost isporuke na adresu, preuzimanja paketa u pošti i lična dostava - samo u Subotici! Cene isporuke su zasnovane na stopama Post Express kurirske službe i razlikuju se u zavisnosti od naručenih proizvoda - težine i vrednosti paketa. Od trenutka kada je Vaša porudžbina poslata, nismo u mogućnosti da damo preciznije informacije od onih koje možete dobiti preko broja pošiljke ili od kurirske službe. Ukoliko nikoga nema na adresi prilikom dostave, paket vas čeka u Pošti do 5 dana. Pošta naplaćuje ležarinu nereuzetih pošiljaka 15 dinara po danu. Mogućnost ličnog preuzimanja u Subotici.
Povraćaj i zamena
U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o svom trošku. Ukoliko je proizvod sa greškom ili neispravan, molim vas da me kontaktirate u najkraćem roku. Moguća je zamena samo neupotrebljenih proizvoda. Hvala!
Podeli
Studio Šušumige
Studio Šušumige
Subotica, RS
Porudžbine
39
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Studio "Šušumige" je mesto na kome nastaju nežne & otkačene ilustracije inspirisane svakodnevicom i autoironijom - ilustracije koje grle. Iza Šušumiga nalazi se Daniela Vukov Rus, ilustratorka i zaljubljenica u filozofiju malih stvari. U ponudi su originalni ilustrovani predmeti poput printova, cegera, bedževa, broševa koji oplemenjuju toplinom vaš stil kao i životni/radni prostor. Povremeno su u ponudi nakit od keramike i keramički predmeti koji su unikatni i organičenih serija. Moguća je i izrada personalizovanih ilustracija za posebne prilike. Svaka vaša porudžbina upakovana je sa pažnjom i posvećenošću, a ukoliko želite da Šušumige poklonite dragoj osobi, napomenite u komentaru i osim lepog pakovanja, pripremiću i personalizovanu, rukom ispisanu poruku.
Politika poslovanja
    Naša poslovna politika zasniva se na posvećenosti, profesionalnosti i odgovornosti. Preko 80% naših kupaca nam ponovo ukazuje poverenje nakon prve kupovine. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje možete me kontaktirati putem mejla shushumige@gmail.com ili chat opcije na KOmuni.
Povraćaj i zamena
    U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o svom trošku. Ukoliko je proizvod sa greškom ili neispravan, molim vas da me kontaktirate u najkraćem roku. Moguća je zamena samo neupotrebljenih proizvoda. Hvala!